perjantai 8. kesäkuuta 2012

Uuuusia tuuuulia

Eilen jouduttiin sanomaan yhdelle mun parhaista parhaimmalle Milano malleilu kollegalle ja kämppikselle Emmalle heipat :(:( Nyt jännitetään sit taas uutta kämppistä saapuvaksi... Keskiviikkona vietettiin porukalla Emman läksiäisiä meidän lähi viini-baarissa(mikä oltiin jostain ihmeen syystä ignorattu täysin vaikka joka päivä ohi kuljetaanki), puhuttiin elämän syntyjä syviä ja toivotettiin hänelle kaikkea hyvää tulevaisuuteen :)

 

Ja torstaina kun Danuzan kanssa tultiin castingien jälkeen kotiin löydettiin meidän sängyltä aaaaws Emman vikat terkut meille, haha ja snapsilasit mitkä hän eräs rilluttelu kerta päätti ottaa muistoksi klubilta.

Tää viikko on kulunu melko saman kaavan mukaan kuin kaikki edellisetkin, voin sanoo et kesti kyl hetken taas sopeutuu Suomi vierailun jälkee tähän hektisyyteen täällä. Torstaina koin uusia casting-kokemuksia kun siellä oli samalla käynnissä erään vaatemalliston lanseeraus tilaisuus DJ:n tahdittamana ja italiano herkkuineen sekä juomineen, kjehkjeh kärppänä nappailtiin mekin pitkän päivän nälkiinnyttäminä suuhumme kaikkea mitä oli tarjolla.


Ja MIKÄ YLLÄTYS oli kun sain kuulla että Kersti, mun viime vuoden Lontoo reissun kämppis, oli saapunu Milanoon :):) Nähtiin eilen ja todettiin että oltiin niin oikeessa viime vuonna siitä että tullaan vielä tapaamaan jossain päin maailmaa, ja nyt se sitten tapahtui! Vein (sushi hullu)Kerstin sushille erääseen mun lemppari paikkaan ja sen jälkeen jatkettiin juoruiluja kahvin kera.


Haha Milanon halpa kopio Starbucksista, Arnolds coffee! Melkein täysin identtinen pakko myöntää. Nautittiin cinnamon latet, toi mieleen äitin korvapuustit aaws.



Kahvien piristäminä pyörittiin loppupäivä Duomolla hengaillen ja shoppaillen. Oli pakko ikuistaa kuva Bershkaan ilmestyneestä uudesta vetonaulasta, hyvä tapa saada ohi kulkevat turistit ihmettelemään ja astumaan kauppaan sisään, clever !


Walking in the rain... tänään on sadellu pitkin päivää ja oon ollu kateellinen niille viisaille malleille jotka   tajusivat vetää aamulla kumisaappaat jalkaan. Oli onneksi rento ja helppo päivä niin meille jäi tyttöjenkaa aikaa rauhalliselle sushi-lounaalle ja kahvitteluille :)





Oltiin päätetty Anun ja Steffin kanssa hakea vähän vastapainoa meijän parveke piknik mässäilyihin ja hankittiin meille salikortit! Tänään castingien jälkeen suunnattiin Anun kanssa energisinä puntille. Sali oli tooooosi iso ja hieno, ei oo pelkoo et tarvitsis suomi-salini(sori rakas hieksin Forever) tapaan taistella juoksumatolle pääsystä!



Aaaah rakastan sitä salin jälkeistä tunnetta, tuntuu et on taas astetta energisempi! Haettiin salin kahvila-ravintolasta meille palautus smoothiet, ja onnistuttiin valitsemaan oikein kunnon super-yli terveys-pahat-ripuli-smoothiet... jotain acaita, aeoro jotain plus kiiwiä.. ei ollu kummonen nautinto, mutta terveellistä ainakin!




Sateinen ja vapaa vknloppu tulossa jauuumauuu !(;

xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti