tiistai 5. kesäkuuta 2012

Back to business

Huomenta taas Milano !

Eilen kun astuin Suomen puolella lentokoneeseen niin ekaa kertaa elämässäni ei ollut sellaista ulkomaan matkalle lähtö fiilistä/jännitystä yllä mikä mulla aina yleensä on jo pari päivää ennen ku lähen itse matkalla. Nyt tuntui vaan siltä että menen "kotiin" ja hyppään taas mukaan tuttuihin kuvioihin, hauska tunne!



Oli niin lämmin ja mukava fiilis kun avasin kämpän oven, kämppikset Emma ja Danuza odottivat kera halien ja pusujen ja istuttivat mut alas kuulumisten päivittelyyn. Nappasin lentokentältä tuliaisiks Suomi-makuja, Danuzalle Fazerin mansikka-vanilja suklaalevyn ja Emmalle(joka rakastaa makeeta ja suolasta yhdessä) Fazerin suola-cashewpähkinä suklaalevyn. 
Toinen ihana kotiintulo yllätys oli kun Anu oli taas hilpassu Steffin kämpille ja he olivat aawwww järkänneet yllätys parveke-piknikin meille, parmankinkuilla ja kookospaloilla taas meidän Italian makumaailmoihin! Ja tottakai toin suomitytöilleni myös Suomi-makuja, fazerin sinistä, salmiakkia ja hapankorppuja(oli muuten hyvä mix parmankinkun kanssa mmm). Juoruiltiin iltamyöhään ja pääsin taas kärryille whats going on here, mahtavaa olla taas täällä! 

Nyt kahvit kurkkuun, kartta kouraan ja getting ready for the castiiiiings agaaain, toivottavasti ei oo mulla casting-jahdin taidot ruostunu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti