sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

ja sata salamaa iskee tulta!


Lauantai kului ihanasti köllien ja chillaillen, täällä oppii hyvin arvostaa niit hetkii ku voit yksin olla peiton alla ja nauttii vaan hiljasuudesta silmät kiinni. Mun lazy saturdayn piti jatkua iltaan asti mutta Anu ja Steffi hyvine suostutteluineen repi mut ylös ja suunnattiin ihanalle sushi-illalliselle keskustaan. Oltiin bongattu aikasemmin tällänen uus jätskibaari siitä raflan vierestä niin tottakai sushittelut täytyi kruunata sitten jäätelöllä. 



Valinnan vaikeuksien kautta päädyin sitten pistaasi-tummasuklaa yhdistelmään njam ! Koska oltiin niin myöhään liikkellä niin himoitsemamme kookos jätskit oli kaikki myyty loppuun nyyh, mut onpaha nyt syy mennä uudestaan tonne hehehe.

Ja HUH meidän jätskinautinnot eilen keskeytti aivan järkyttävä ukkosmyrsky, yhtäkkiä taivas muuttu täysin mustaks ja alko salamoimaan joka puolella. Tykkään ukkosesta kun ite on sisätiloissa mutta eilen mua oikeesti pelotti, lähettiin kirjaimellisesti muiden ihmisten tapaan juoksemaan kohti metroa ja toivottiin että säästytään salaman iskuilta... olipaha jännitystä siihenki iltaan!



FRIDAYYY FRIDAYYY TGIF TGIF... peeerjantaina saatiin hyvä porukka taas kasaan kun lauantai oli kaikilla vapaa joten lähdettiin hieman tuulettumaan kuluneen viikon casting-aherruksista!


Sushi-loveee taas! Illallistettiin Nobu nimisessä tosi tunnelmallisessa sushi-ravintolassa, ja oli kiva yllätys että perus sushin sijaan meille tarjoiltiin sashimia ja kalaa eri muodoissa, koettiin taas aikamoisia makuelämyksiä!


Ja jälkkäristäkin löyty mulle uus maku-tuttavuus, vihree tee moussekakku.


.... sitten se sokka irti ja bailuvaihde päälle !






Ja klubilla oli taas yhtä hauskaa !



haha shampanjaa ois ollu vaikka koko klubille jakaa.... 




Hyvä vknloppu takana, ja kohta riennän Anun kanssa sunnuntaijoogailemaan, saa nähä miten me pärjätään italiano joogassa...! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti