perjantai 22. kesäkuuta 2012

Makuja ja tunnelmia


Eilen vietettiin ihana pizzailta Porta Genovalla, siellä on aina niin hyvä tunnelma ja ravintoloita löytyy toinen toisensa vierestä.
Rakastan sitä katusoittajien luomaa fiilistä, ennen pizza nautintoja jäätiin kuuntelemaan näiden herrojen sulosointuja.




Pienen valintaprosessin jälkeen löydettiin meille täydellinen pizzapaikka, sen omistaja oli ihana vanha rouva joka vähänväliä tuli juttelemaan ja tarkistamaan että kaikki tutto bene. Hän kertoi että nuorempana kun hän muutti Milanoon hänellä oli kaksi suomalaista ystävää jotka asuivat Keravalla, haha päästiin taas puhelemaan kaikkea jännää Suomesta :):)

Ravintola oli muuten todella tunnelmallinen mutta outoa oli kun tilasin valkoviiniä ja sain sen pienessä kannussa ja ilman viinilasia, kaipa tämäkin joku vanha italialainen perinnejuttu :D

Tottakai halusin posetella kyseisen hauskan viinikannun kanssa ja meitä kiusaamaan tullut ruusu-katukauppias oli ilmeisesti myös kuvauksellisella päällä ja pisti sitten ruusunsa kuvaan mukaan, ihme kun ei roistona pyytänyt maksua siitä.




MMMMMM mikä tuoksu ja ilo silmille kun pizzat saapu pöytään!




Tilattiin viisaina kaikki eri pizzat ja jaettiin ne neljään osaan jotta jokainen saisi yhden palan jokaista makua. Voittajaksi pääty ylivoimasesti parmankinkku-rucola-tomaatti pizza!


Viereinen jätskibaari houkutti kruunaamaan pizza-illallisen vielä jätskillä, otin mango-jugurtti mixin, täydellinen päätös illalle heh :)

ps. huomatkaa meijän vaatteiden yhteen mätsäys, naurettiin niin paljon ku huomattiin että blondit oli vahingos pistäny saman sinisen mekon ja brune ja punapää pistäny mustaa päälle!


Tänään maanantain työtä varten vaatteiden sovitusta ja yks casting, päivän ohjelmaa vaikeuttaa HIEMAN se että tänään Milanossa on julkisenliikenteen LAKKO aamusta iltaan.... siinä sitten seikkaillaan ja yritetään mahtua niihin muutamaan hassuun dösään jotka tääl saattaa kulkea, saa nähä mitä täst tulee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti