torstai 21. kesäkuuta 2012

päiväshoppailuja

Milanossa on nyt meneillään miesten muotiviikot niin meillä tytöillä on täällä nyt muutaman viikon ollu hieman hiljasempaa(ja miesmalleja parveilee ihan jokapuolella, ei se kyl mua hirveesti haittaa...).

Tänäänkin castingit loppu puolen päivän paikkeilla niin iskettiin Anun kanssa kaupoille pyörimään. Anu onnistu eilen surkuhupaisasti rikkomaan aurinkolasinsa aurinkolasikaupassa joten meillä oli päivän missiona löytää Anulle uudet arskat. Mullekki tarttu muutamii kivoi juttui mukaan, ja aurinkolasit kans!

Tää helle on hyväks kaikille kaupoille koska se pakottaa kaikki ihmiset(mukaan lukien minä) menemään niihin sisälle viilentymään, täällä on onneks osattu kaupoissa panostaa ilmastointeihin!

Ja ostoksiiiiin! Aldosta löysin villit leopardisandaalit ja ihanan mustan laukun, oon kauan etsiskelly just tällästä käytännöllisen kokoista laukkua. Oysho:sta(kaikkea ihanaa less is more-tyylistä ja söpöä myyvä "alusvaate" kauppa) tarttu mukaan todella simppeli, ihanaa kevyttä kangasta oleva musta mekko, siihen vyötärölle ohut musta nahkavyö, toi laukku olalle ja leopardisandaalit jalkaan niin vola !




Löydettin Anulle ne uudet aurinkolasit ja mulle kans tälläset ruskea-kultaset pokat. Tää Xray on tosi pieni aurinkolasi-kauppa yhellä meidän lemppari butiikki kadulla, se myy hyviä polarisoituja aurinkolaseja todella edulliseen hintaan, hintahaarukka siinä 20-70euron välillä.


Pakko esitellä myös mun viimeviikolla ostamat sandaalit Aldosta, ovat olleet ihan mahtavat jalassa. Milanossa näkee tosi paljon tämän tyyppisiä sandaaleita tytöillä! Haluisin ehkä tuunata näitä vielä hieman ja laittaa tosta keskimmäisestä rinkulasta roikkumaan muutaman mustan nahkasen tupsun, täytyy yrittää löytää jokin paikallinen Eurokangas mistä voisin kyseiset tupsut hommata!


Shoppailujen päätteeks käväsin hakemassa ananas- ja kookospaloja kotiin njam, tän kuumuuden keskellä tekee mieli vaan kaikkea raikasta.


Hehehe ja koska lounas pysyi näin kevyenä niin se saa täydellistä vastapainoa kun illalla suunnataan tyttöjen kanssa keskustaan meidän kaikkien ekalle(säälittävää) kunnon italialaiselle pizzalle, en malta odottaa sitä makuelämystä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti