maanantai 18. kesäkuuta 2012

Toooooo hot stuff

Bye bye Bologna,

tän päivän työskentelyt oli pulkassa jo puoleen päivään mennessä, kaikki meni pienestä asiaan kuuluvasta näytös-häsäyksestä huolimatta yllättävän smooooothisti ja mikä tärkeintä, tiimin kesken oli koko reissun ajan todella hyvä fiilis :)! On aina niin palkitsevaa tavata uusia ihmisiä ja varsinkin vaihtaa kokemuksia muiden mallikollegoiden kanssa.
  










Ennen junalle rientämistä nautittiin ihana italialainen lounas kaikkine omnamnam herkkuineen




Lämpömittari kipusi pahimillaan tänään +37 asteeseen, jo pelkkä istuminenki sai hien virtaamaan pahemmin ku tunnin juoksulenkki. Meidän juna oli myöhässä yli tunnin joten oi ihanuus sitä tuskaista hien täyteistä istuskelua Bolognan ilmastointivammasella juna-asemalla italiano tungoksessa, päivä oli ollut kuitenkin niin mukava etten antanu minkään hyydyttää mun hymyyyy! 

Junassa sain vielä yhden castingin suoritettavaks... jäljelle jäi 15 minuuttia aikaa ehtiä kyseiseen paikkaan joten junasta hyppy taxiin ja onneksi in time at the casting, tuntu tehokkaalta ehtiä työpäivän jälkeen vielä sinne!

ps. mikä yllätys oli tulla takasin kämpille kun mun ihanista ihanin ex-kämppis EMMA oli singahtanu tänne 10päiväksi taas asustelemaan meidän kanssa! Eipä tarvii enää ainakaa vähään aikaa jännittää ketään randomia kämppikseks :):)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti