sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Juhannustaikoja

Niin se viikonloppu taas sujahti!

Perjantain julkisenliikenteen lakosta oli tehty ihan turhan suuri haloo täällä, metro oli ainoa mikä ei kulkenut, bussit ja ratikat olivat pienistä aikataulu muutoksista huolimatta lakon ulkopuolella. Perjantaina mä paistuin oli niiiiiiin kuuma, +37... busseja odotellessa kartta sai toimia hyvänä aurinkosuojana!

Hikisen ja tukahduttavan päivän päätteeks teki mieli jotain raikasta, oli pakko kuvata kun kasasin jääkaapin aineksista tälläsen freesin herkun njam!




ja koska perjantaina sisäiset suomalaisuutemme vaativat JUHANNUS juhlintaa niin suunnattiin sushi-illalisen vahvistamina Milanon yöhön rairairai reivailemaan !

Oli aivan mahtava, tapahtumarikas, hauska ja hymyn täyteinen Milano-juhannus!

Lauantai meni pienissä loading loading error error tunnelmissa heheh mutta päivällä ollut casting pakotti onneksi ulos niin päivästä muodostuikin ihanan rento no plans hengailu päivä. Ja kerrankin KAIKKI ihanat kämppikseni olivat yhtäaikaa kotosalla niin käytiin yhteis voimin tyhjentämässä ruokakauppa ja kokkailtiin koko ilta, hyvää ruokaa ja hyvää seuraa, toimii aina <3

Tänään jatkettiin rennoissa tunnelmissa Steffin kanssa, shoppailtiin koko päivä Duomolla, ihanan yksinkertaista ja aivotonta sunnuntaipuuhaa :)

Yksi ehdoton lemppari löytö Duomon shoppaus paratiisista oli Brandy&Melville niminen kauppa, siellä joka vaatteesta löytyy asennetta, ja itse kauppa on täynnä asennetta! Seiniltä löytyy kaikkia ihania kollaaseja ja tekstejä, tuolla kaupassa ei oo koskaan tylsää :)




 Toinen uusi mahtava kauppatuttavuus on nimeltään Massimo Dutti, sieltäkin tarttu eräs ihana vaatekappale mukaan hehee.





Shoppailupäivä kuuluu kruunata aina hyvällä ruualla, Obika mozzarella bar sai toimia tämän sunnuntaishoppailu-päivän kruununa, Jessica<3mozzarella
 

Huomenna kolme castingia ja iltapäivällä näytös... tulossa siis pitkä ja kahvin täyteinen päivä!

xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti