torstai 21. kesäkuuta 2012

I see your true colours

Miten joku niiinkin pieni asia voi vaivata niinkin suuresti... nimittäin rakkulat varpaissa, ja vielä tässä helteessä joka saa ne kirvelemään mukavasti(toivottavasti kukaan ei syö samalla kun luki tämän kauniin kuvauksen).

Tiistain kymmen tuntinen korkkareilla kopsuttelu jätti siis jälkensä mun jalkoihin, heimoihei rakkulat!



Rakkuloista huolimatta AH mitä silmäniloa kaikki ne mekot mitä tiistaina ympärilläni näin... mutta saan kyllä aika kauan odottaa ennenku pystyn pistämään 10 000euroa hameeseen jonka kopioita on Zara pullollaan, sai kyllä olla niin varovainen kyseistä vaatekappaletta päällä pitäessäni...



Colors, colors and colors !


Takahuoneessa ansaittu lepotauko!


Eilen oltiin taas aivot pehmeinä kuumuudesta... Kaikilla oli onneksi rento päivä ja mäkin ennätin Steffin kanssa käväsemään kahvilla, window-shopping ja päivän päätteeksi salilla. Illalla innostuttiin porukalla lähtemään vielä kaupungille pyörimään ja päädyttiin seafood-aperatiivoille, pääsin vihdoin maistamaan mustekalan musteella maustettua risottoa, uusi lemppari taas mun makumaailmaan ! (Oltiin niin nälkäsiä että kuvat unohtu ottaa, täytyy taas vähän herätellä tätä mun sisäistä bloggeria...)

                  Paita ja hame/Gina Tricot , vyö/HM, laukku/DKNY




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti