sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

got the sunshine above

Ei tunnu yhtäään sunnuntailtaaaa!

Tällä hetkellä siemailen ilta-teetäni Bolognassa, singahdin junalla aamusta tänne for working and working. Ihana peacefull hotellihuone kunnon PEITON kera, hyvät unet toivottavasti luvassa. Virkistävää olla taas hetki poissa Milanon vilskeestä! Bolognasta tulee mulle mieleen vähän sellanen kotosa Italialainen versio suomi-maaseudusta heh, ja vitsii rakastan vaan niin nähä vuoria oon aina iha fiiliksis niistä!




Tässä vähän perjantain ja lauantain menoa ja melskettä!


Ollaan nyt tyttöjen kanssa yritetty pitää fitnessfiilistä yllä ja perjantaina castingien jälkeen käytiin taas nostelemassa vähän puntteja. Sieltä sitten suunnattiin suihkun raikastamina ja superrrr nälkäsinä Anun kanssa sushille, tää kyseinen sushi-ravintola on näiden muutamien viikkojen jälkeen ansainnut jo kantapaikka-tittelin, cheers !


Fried Futomaki, the favourite !


Milanon kadut herää aina iltasin entistä enemmän eloon, hypättiin ympärillä olevaan tunnelmaan mukaan fiilistelemään(sulattelemaan susheja) ja jäätiin vielä illaksi kiertelemään kaupunkia. 


Pidettiin yökylä pirskeet mun luona, Steffiltä löyty kjehkjeh kätköistä onneksi fazerin sinistä ja salmiakkia meille vielä iltapalaksi oohnjaam.



Lauantai aamusta pirteenä joogaaaaan! haha mutta sen jälkeen olo oli kyllä kaukana pirteestä... oisin voinu loppu rentoutuksen lötkistämänä voinut jäädä köllimään sinne joogasaliin koko päiväksi.

ja mikä parasta oltiin viime viikolla saatu lisää suomi vahvistusta, joten lauantai pelleiltiin yhdessä Duomolla. Superihana Ann-Marie the our new girl in town!:)


Juoruilu lounastelu vietettiin LaRinascente nimisen kauppakeskuksen yläkerrassa aivan meidän sen hetkiseen fiilikseen sopineessa upeassa kattoterassi ravintolassa, olin jo pitkään kyttäily että tonne haluun joku päivä mennä hyvässä seurassa, ja eilen se toteutui :)


Ei sitä turhaan sanota että miljöö on puoli ruokaa, ton paikan upeat näkymät Duomolle mausto mun mozzarella salaatin vielä paremmaksi!




ja jeee mun Aldon shoppailukassikin päässy kuvaan, Aldo oli kyllä love at the first sight, arvaan että tuun vierailemaan siellä vielä myyjien kyllästymiseen asti... Löysin sieltä vihdoinkin hyvät kauan etsimäni sandaalit, tässä säässä mikä tääl nyt on ei voi enään kävellä muilla kuin sandaaleilla, ballerinatki jo tuntuu hauduttavan jalat iha rusinoiks...


Ja huh näiden viinien on vaan PAKKO olla sit kans hyvää, muuten sais potee aikamoista ostos-morkkista...





Lauantaina jatkettiin perjantain kaavalla, iltakävelyä ympäri kaupunkia. Tää on täällä mahtavaa kun ei tarvitse olla mitään suunnitelmia kunhan vaan lähtee ulos kiertelemään niin menoa ja melskettä löytyy joka puolelta. Haha esimerkkinä mm. kun odoteltiin ratikkaa niin meidät tultiin pyytää Yamamay-nimiseen vaatekauppaan tutustumaan uuteen mallistoon ja nauttimaan musasta sekä ilmasista ruuista ja juomista, ei kyllä tarvinnu kahdesti käskeä! 



Shampppanjaaa muovimukeista grauh!


Lopulta iskettiin taas Porta Genovan fiiliksiin mukaan (;




Yritettiin metsästää Ann-Marien vanhaa tuttua Mojito-paikkaa, mutta se oli ilmeisesti hänen viime kertasen käynnin jälkeen siirtynyt muualle tai lopetettu, mutta eipä meiltä kauaa kestäny ku löydettiin täydellinen drinkki-ravintola hehe täydellisen silmänruoka tarjonnan kera...





I couldn't help but smile, smile, smile and smile...

 tytöt ja shampanja on vaan niin paras ja pettämätön yhdistelmä, sillä mentiin ja rokattiin taas!


Huomenna kuudelta ylös ja hotelliaamiaisen herättämänä taas työn touhuun, hyvää ja energistä viikon alkua jokasen maanantaihin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti