maanantai 11. kesäkuuta 2012

Ultimee ja överii

Tänään istahdettiin aamu ysiltä meikkituoliin hipluteltavaks ja tuntu siltä että jatkoin siinä samalla unia silmät auki. Kuvattavana oli kaksi erillaista lookkia, hiukset vedettiin Milano tyyliin överi isoks ja meikki vaihtu tuimasta mustasta kalpeaan valkoiseen. Sain ekaa kertaa päähäni myös pidennykset ja kirkkaan oransseja lisäkkeitä, today more was more !








Päivä oli onneksi pulkassa jo ennen kuutta niin hilpasin siitä poski pusujen saattelemana keskustaan aperatiivoille Anun, Steffin ja Steffin siskon sekä tädin kanssa. Oli meille kaikille ekat Italia aperatiivot täällä!



Paikka oli nimeltään Obika mikä tunnetaan hyvästä ja tuoreesta mozzarellastaan, ja siellä tarjoiltu mozzarella todellakin oli maineensa arvoista!


Tykästyin niiin paljon tähän aperatiivo systeemin, ostat yhden lasillisen viiniä jonka jälkeen saat kahmia pöytään kaikkea pientä hyvää mitä ympärillä on tarjota. Obikan tarjoilijat selvästi aisti meidän innostuksen koska lappasivat vähän väliä kysymättäkään pöytäämme vielä lisää kaikkea ihanaa...



.... ja täytyhän sitä rankan työpäivän päätteeksi sallia itselleen toinen roundi viiiiiniä.



haha ja meidän haaveet halvasta aperatiivo herkuttelusta romuttu kun saatiin lasku eteemme, tytöillä oli vähän nälkä.

 

ja koska makealle löytyy aina tilaa, niin suunnattiin Porta genovalle jäätelö-iltakäppäilylle. Kävästiin taas meidän uudessa lemppari icecream paratiisissa, siellä saa itse halutessaan tuunata oman jäätelöpuikkonsa, tälläkertaa otin jugurtin makusen jonka dippasin tummaan suklaaseen ja kieritin kookoshiutaleissa mmm!  


Mun mielestä ihaninta on käppäillä täällä siinä kahdeksan-kymmenen aikaa illasta kun alkaa kivasti hämärtyä ja katuvalot alkaa valaista rakennuksia, kaikki tunnelmalliset ravintolat herää eloon ihmisten puheensorinan ja naureskelujen kera. 


.....oh mamma mia makeanhimo otti vielä vallan tai yhtä hyvin voi sanoa että Italian houkutukset otti yliotteen...
jätskittelyt jatku siis pistaasin, kookoksen, tiramisun, cookien ja valkosuklaan merkeissä, päätettiin jokanen meistä ottaa eri maut ja maistella toisiltamme. 


Huuuuh voihan övereiden överi mitkä ruokaöverit tuli taas vedettyy, nyt kyllä kieltämättä vatsa "kiittää" tästä tuhdista mättöilystä... mutta mitä sitä itseään soimailemaan kun makuhermot kiittää ja kumartaa oikeasti, rakkaan ex-kämppikseni Emman viisaita sanoja lainaten: "Food is such a amazing thing!"

ps. hehee ukkonen jyrisee taas, nyt on hauskempaa kun itse on sisällä.

4 kommenttia:

  1. Jessicaaaa kuinka upea oletkaan!!! Toi neljäs kuva on ihan mieletön <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johannaaa olet ihanaaa ja sinä se vasta olet upea kesäpimu !! Mua vaan naurattaa kun kaikki saa tääl aina kiksit tehä mun tukasta joku super-volume-afron, koht ei mitkään hoitoaineetkaan auta pitää tukkaa elossa:D
      super terkut halit ja pusut sulle, toivottavasti työt ja kaikki siel ok <3

      Poista
  2. Tuttu paikka tuo kanava. Sen nurkilla oli yksi levykauppa ;-) ja taisipa siellä olla ainakin yksi vintageputiikki.
    Jokke

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi seutu on kyllä täynnä kaikkea kivaa, ja liian houkuttelevia jätski-kiskoja... hehe sun levyhyllyä voi kohta sanoa jo levyjen maailmankartaks kun löytyy jokunen levy aina eripuolilta maailmaa :)!
      Muchisimo bellissimo terkut sinne teille kaikille <3

      Poista