perjantai 29. kesäkuuta 2012

Italy Italy Italy...


Eilen nautittiin aperatiivot meidän suomitytöt Milanossa-jengin ja mun Äidin ja kummitädin kanssa. Kadut ja ravintolat olivat hurrauksien ja aploodien täyttämiä kun Italia rökitti Saksaa eilisessä eurocup futismatsissa, oli pakko nostella itekkin käsiä ja drinkkiä Italian kunniaksi että ei erotuttas liikaa joukosta.

Juomaksi valitsin frutti di bosco-spritzin ja aaaah 9eurolla sai kirjaimellisesti ähmiä ahmia kaikkia niitä tarjolla olevia lukuisia aperatiivo-buffetissa notkuvia mättöherkkuja, pizzaa, pastaa, lihapullia, juustoja, leikkeleitä, foccaciaa, lasagnee, hehe ja oli siellä sitä salaattiaki.

Tänään mulla oli yksi casting aamusta huuuuh teki hyvää tällänen chill-päivä eilisen hullun casting-jahdin jälkeen. Joten mulle jäi päivä ihanasti aikaa ja tavattiinkin Äitin ja kummitädin kanssa lounaan merkeissä. Hengailtiin päivä keskustassa shoppppailen ja kuummuutta tuskaillen, oli pakko ikuistaa kun hehehe bongasin tälläsen meitä suomalaisia erittäin paljon "houkuttelevan" kaupan...


2 kommenttia:

  1. Moi jessuca!! mitä kuuluu? tuu piakkoin kotii ni päästää rekolan lähikauppaa namu ostoksille :)) t. ane ja jannelt terkkuija :)

    VastaaPoista
  2. Hiiih jee ihanaa odottelinki sun kommenttii tänne :):) piakkoin oon taas siellä meiningeissä mukana ja päästään haha rekolaan taas ostamaan ainekset anen rahkalettihin ::)) njam! ihana oot ja ikävä on, toivottavasti sul on ollu ihana kesä, halataan kun tavataaaaan <3 ja jannelle kans terkut heh!

    VastaaPoista