torstai 31. toukokuuta 2012

Home super sweet home!

Aamulla heräsin Milanossa ilmastointilaitteen feidaamasta huoneesta hikisenä klo5.20 ja nyt istuskelen aaah ihanassa(äitin onneksi siivoomassa) omassa huoneessani :) Kaikenkaikkiaan jännä fiilis kun tuntuu että on tullut kotoota kotiin...

Koska Anun suunnitelmissa oli myös tulla Suomeen visiitille niin oltiin pläänäilty meille samat lennot tälle päivälle. Aamulla matkattiin junalla Malpensan lentokentälle ja lentokentällä selvittiin smooothisti ilman mitään probleemoja vaikka meijän kahen menon tuntien niitä ois hyvin voinu olla luvassa hehe. Rakastan lentokenttien taxfreeta ja sieltä meijän mukaan tarttuki molemmille Diorin meikkejä valmiina kesän rientoihin oooh, ja tietysti suklaata koneeseen..! Oli niin hauskaa ja parasta matkustaa yhdessä, Anun sanoja lainaten "Ei hitto oli iha kurko lento!"



Lennolla viihdytti muotiraamatut ja letti harjottelut



hempeetä lempeetä <3


Huom. Anun hieno "haltijan korva kampaus" -look ;)


JA MIKÄ PIRISTÄVIN YLLÄTYS oli että mua vastaan oli saapunut tällänen paketti super ihania tyttöjä??!! Olin jotenkin niin lagaus-error-koomassa että teki mieli vaan tuijotella aivottomana ja hymistä iloisuuttaan, kun halailuilta päästiin niin jäätiin tunnelman mukaisesti lentokentän Piknikkiin päivittelemään elämän menoja :):):) 


iso sydän näille ystäville <3


oooh äitii ja isiii ja veljeet ja bonooo, tuntuu taas kokonaiselta <3 Hyökkäsin heti ruokapöytään grillatun lohen ja ruisleivän kimppuun, njam ollaan taas Suomen maussa !

Mulla on jotenki tosi onnellinen olo :)

1 kommentti:

  1. Oioi, en ollu ees huomannu et kirjottelet blogia! :D rupesin tänää tykittää näitä postauksia läpi. Oon jo pidemmän aikaa kelannu mielessäni et sun kannattais ehottomasti kirjottaa blogia :) Jatka ihmeessä kirjottelua vaikka nyt Milanosta tulitkin takas!

    Niin, ja onnittelut lakista :)

    VastaaPoista