perjantai 18. toukokuuta 2012

Päivästä päivään...

Heimoihei long time no writing!

Oon täällä jotenkin kadottanu sellasen päivien tiedostamisen, tuntuu ku kaikki viikonpäivät ois yhtä ja samaa päivää, vähän niinku pelkkää maanantaita, tai ehkä kivemmalta kuullostaa sanoo vaikka pelkkää keskiviikkoa. Tälläselle hieman perfektionisti-stressailija-organisoijalle on tehny kyllä ihan hyvää kun täällä ei voi mitään suunnitella liian etukäteen kun seuraavan päivän touhuista/töistä ei ole koskaan varma, täytyy vaan antautua spontaanisuudelle ja virran vietäväks.

... tässä kuvasarjaa kuluneen viikon touhuista ja toheloinneista!



Lunch lunch lunch



Vikan castingin jälkeen villiinnyttiin Anun kanssa vähän katuposettelee 


Välillä tuntuu että tää aurinko pääsee vähän liikaaki pehmentää mun suomi ilmastoon tottunutta päätä hehheeehohooo




Eräs ilta tultiin tilanteeseen jossa huomattiin että kaikki himoittiin mmm suklaaaaan tuomaa aina niin uskomattoman ihanaa nautintoa, joten päätettiin ottaa hyöty irti meijän parvekkeesta ja lämpimästä aurinkoisesta illasta ja järjestää wine&suklaafondue-parveke partyt.


Stephanie toimi meidän drinkkimestarina ja loihti appelsiinimehusta ja kuplivasta valkoviinistä meille Mimosa nimiset kesäiset drinkit. Simply the best !



Kyseinen ilta pisti kyllä haaveilemaan että olisipa aina uuvuttavan casting-jahdin jälkeen kämpillä joku joka loihtisi samanlaisen nautinnon täyteisen satsin sulle valmiiksi...




Ja niinhän me tottakai sokerihuuruissa inspiroiduttiin leikkimään(mun naamalla) sulalla suklaalla, tytöt tytöt tytöt...



Anumanu asustelee muualla niin lähettiin Steffin kanssa henkivartijoiksi saattamaan hänet läpi öisen Derganon(meidän hoodien). Tytöt löysivät ahkerina malleina ulkokäytävän "taideteoksista" poseeraus inspiraatioita...


                                  ......................


Working time ! Keskiviikkona matkasin aikasin aamusta (nokia herätteli 4.30) Firenzeen kuvausmatkalle, oli taas piristävää päästä hetkeksi Milanon ulkopuolelle!




Kuvasimme Luisa via roma nimiselle liian ihania(kalliita) vaatteita myyvälle kaupalle. 



Ai ettttttä ihastuin tähän Lanvinin mustaan pikkulaukkuuuun !


Kuvauslokaationa toimi upea vanhanaikainen Hotel Roma aivan Firenzen keskustassa.



Kuvaus partnerinani oli puolalainen aivan ihana Karo, oli mukavaa pitkästä aikaa tehdä kuvaukset yhdessä toisen mallin kanssa :)


.... ja taaaas on perjantai, viikosta viikkoon huuh so and tooo faaaast ! 


xoxoxoxo !

2 kommenttia: