keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Dont worry be happy


... tänään taas castingeissa jonottelua, odottelua, auringon lämpöä, pisamien keräämistä, lounastelua ja tulevaisuuden pohdiskeluja. Tänään oon taas saanu muistutella itteeni et just go with the flow bitch !



Toissapäivänä saatiin uus ihana tyttönnen meidän porukkaan mukaan, Iti Virosta, ja tutustuttiin päivän aikana jo tosi hyvin kun suunnistettiin samoihin castingeihin ympäri kaupunkii. Meidän piti päivän päätteeksi mennä klo19.00 alkaville aperatiivoille(Italialainen tapa jossa ostat yhden drinkin ja saat mässäillä erilaisia pikku purtavia koko nälän edestä), mutta oltiin niin auringon ja päivän uuvuttamia että päädyttiin tulla asunnolle, keittää teetä ja tehdä iso hedelmä lautanen ja nautiskella ilta-auringosta terassilla, omat aperatiivot yes!

ps. mun ja Steffin joka iltaiset poseeraus harjotukset, näillä konstein me joka viikko hurmataan kaikki asiakkaat castingeis grauh.




Pepsodent here we come!






Nyt terassille makoilemaan, odottelemaan tähtiä ja ajattelemaan kaikkia ihania ihmisä :) Huomenna yritetään mennä sushi aperatiivoile mmmmm valkoviiniä ja sushimushia njam !

2 kommenttia: