keskiviikko 2. toukokuuta 2012

WauWiiii !

Buonasera!

Tänään selvittiin taas easylla casting-päivällä, meillä oli tyttöjen kanssa samat castingit joten kruunattiin mukava yhteinen workingday hyvällä lounalla ja hehe tottakai jätskillä.


Lounastimme mulle ainakin täysin uudessa Zen-nimisessä japanilais-kiinalais-pikaruokaravintolassa. Söin teriyaki-kananuudeli härdellin ja kyytipojaksi sushiiiii yummy !




ja taas jätskikuvia I know I know, ehkä mun täytyy perustaa tähän ohelle jonkinlainen "the ice cream-fashion of Milan" -blogi, might be a huge success for sure (;

Syöminkien jälkeen menimme erään ystävämme Jeanin luokse (pelleilemään)pelaamaan Wiitä. Vaikka keilailu ja tennis eivät multa oikein suju in real life, niin onneksi on olemassa Wii joka soi mulle mahdollisuuden kokea onnistumisen tunteita kyseisissä lajeissa jeii feeling much more super now !





Yritin herätellä vanhoja futis-taitojani, ja pelkäksi yritykseksi mun show valitettavasti jäikin...



Iloinen boxing-voittaja !


Pelipelleilyjen jälkeen suuntasimme Emman kanssa Lidliin tekemään loppuviikon ruokaostokset. Oli ihana yllätys ja helpotus kun lähistöltä löytyy Lidl jossa tuotteet ovat jotakuinkin tuttuja, helpottaa ja varsinkin nopeuttaa ostosten tekemistä verrattuna käynteihin näissä paikallisissa random k-kauppoissa.

Kotona Danuza halusi valmistaa munakasta ja jääkaappimme oli jekkuna päättänyt jäädyttää Danuzan kananmunat joten tadadadaa pääsimme hyvien naurujen kera yhdessä todistamaan tätä varsin ennennäkemätöntä näkyä jäätynestä kananmunasta ! Danuza päätti rohkeana kuitenkin lätkästä munapahasen pannulle ja ihan hyvän, tosin hitaammin valmistuneen, munakkaan hän tästä outoudesta sai aikaan :)



Näin me täällä kokataan !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti