lauantai 12. toukokuuta 2012

Its getting hot in here...

Huh hellettä! Täällä on nyt parina päivänä ollut ihan hullun kuumat säät, ja minä tälläsenä kylmän maan asukkina olen ollut täysin lost miten pukeutua ja muutenkin tuntenu oloni niin auringon pehmentämäks, aivoja myöten. Kiitos tehokkaan aurinkorasva käyttöni olen onneksi säästynyt palamiselta!

Monesti tyttöjen kanssa kun ollaan kävelty metroasemalle päin niin ollaan kuolattu ja nuuhkittu erään lähi leipomomme tooo delicious looking-luomuoksia... joten eilen aamulla ennen castingeja päätettiin Stephanien ja Emman kanssa mennä herkku aamupalalle tähän leipomoon, energiaa casting-jahtiin !




ps. kello oli tuolloin vasta kymmenen yhentoista paikkeilla ja lämpötila näytti jo jotain plus 27 hot hot hot !

            toppi Zara, hame Miss Selfridge, laukku Zara, aurinkolasit H&M

Ratikoilla kulkeminen on tosi kätevää täällä Milanon vilskeessä, hetki meni kieltämättä oppia niiden sujuvassa käyttämisessä mutta nyt on viimepäivinä ollut hauska huomata kuinka helposti(jopa ilman suurempaa researchinkia) niillä tulee liikuttua!


Eilen koettiin kyllä hankaluuksia pysyä hehkeenä siinä helteessä...

liivi Topshop, hame Ginatricot, laukku DKNY, vyö Vila

Team Finland ! Jejeeee olen saanut viereiseen huoneeseen kaksi mahtavan super ihanaa suomisiskoa, Stephanie(oik.) ja Tiina(kesk.). Oltiin suunniteltu järjestää sunnuntai piknik suomityttöjen kesken Parco Sempionelle, Stephanien ja Tiinan lisäksi seuraan liittyi ihuna Anu(vas.) joka myös edustaa suomimalleilua täällä.

Tänään herättiin siis reippaina puoli kahdeksan aikoihin ja suunnattiin supermarkettiin piknik ruokaostoksille, mukaan tarttui juustoja, parmankinkkua, nakkeja, patonkia, hedelmiä, pähkinöitä.. kaikkea muchisimo hyväää.




Got to love Parco Sempione !




Meijän ruokia himoitsi meijän lisäks valitettavasti myös nälkäset muurahaiset, koko päiväksi jäi ärsyttävä tunne että niitä kipittelisi ympäri kroppaa. Mutta muurahaisethan kuuluvat osana piknikin tunnelmaan!



Näky meijän "hienostuneen" ruokailun jälkeen!

Meillä jäi yllättäen jonkin verran hyvää ruokaa yli joten pakattiin ne siististi muovipussiin ja annettiin Duomolla eräälle kerjäläismummolle joka näytti enemmän kun nälkäseltä, se katse tämän mummelin silmissä kun ojennettiin ruokakassi hänen syliinsä... tuli niin lämmin ja hyvä olo tehä tälläinen pieni hyvä teko!

Piknikin jälkeen pyörittiin shoppaholisteina kaupoilla ja vierailtiin muutamissa outleteissa, jotka kaikkien yllätykseksi olivat pienoinen pettymys, en löytäny unelmieni outlet-halpaa chanel/versace/dolce&gabbana mekkoani... Mutta materialismionnellisuutta mulle kuitenkin loivat uudet kesäshortsit ja laukku hih :) 

ps. Pieni paine vaan alkaa olla ylppärimekon/kenkien löytämisessä... !




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti