perjantai 25. toukokuuta 2012

Sunshine on my shoulders

Mmmm raikas suihku ja aamukahvi, täällä sitä on alkanu arvostaa aamuja ihan eritavalla, ainoa hetki päivästä jollon voit nauttii hiljasuudest ja olla hetki switch off-tilassa. Kunnes taas(perus minä ja mun aikataulutus)huomaa että oho kello oho taas mennään !

Eilinen alkoi kivasti kun lähdettiin tytyjen kanssa samaan aikaan liikenteeseen, helteinen Milanon aamu enteili pitkäää ja kuuumaaa ja tuskaista casting-jahtia...

mekko Bershka, liivi Topshop, vyö HM


Lähdettiin Itin kanssa erisuuntaan muista tytsyistä, meille jäi ihanasti aikaa lounasteluun ja ehdin näyttää Itille hieman tärkeimpiä paikkoja. Hauskaa huomata että on ite jo pikkuhiljaa alkanut siirtyä turisti kategoriasta paikallinen kategoriaan heh :)


Hetken hengähdys ja taas kuuluisa kartta esiin !


Kävästiin moikkaamassa Duomoa ja oli pakko toteuttaa tällänen "I believe I can fly"-kuva.


Lämpöä oli 32 astetta, hiki virtas ja bussit ja ratikat muuttu liikkuviksi saunoiksi. Alettiin jokainen olla niin nuutunu ettei tiedetty itkeä vaiko nauraa, varsinkin kun onnistuttiin eksymään pariin otteeseen... Neljän castingin päivä tuntui kymmenen castingin päivältä. Viimeinen puristus oli klo 18.00, ja odotettiin kaikki nälkäsinä että päästäisiin suunnittelemallemme sushi-viini-rentoilu-illalliselle, muttta kun astuttiin vikaan castingiin sisään siellä odotti 100000000 muutakin tuskasta mallinkuvatusta ja asiakas oli tottakai tunnin myöhässä...


Huokailujen täyteisen vikan castingin päätyttyä puoli yhdeksän aikoihin suunnattiin vielä sinnikkäänä lähimpään sushi-ravintolaan jossa pienen tarjoilian kielimuuri tappelun jälkeen päästiin istumaan alas ja se kaivattu hymy tuli jokaiselle esiin :) Sushittelujen jälkeen tultiin vielä kämpille juoruilemaan ilta-teelle, tälläset rankan päivän lopetukset on parhaita, jaksaa taas tsempata seuraavana päivänä samallalailla !


3 kommenttia:

  1. Niin siis sähän kirjotit nyt tänä keväänä? Miten meni? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juups kirjotin, uskomaton fiilis oli pistää se valkolakki päähän :) kirjotukset meni multa hyvin, seuraava aherrus sitten pääsykokeet!

      Poista
  2. Mikä ton tytön nimi tossa viimisessä kuvassa iha vasemmal on? :>

    VastaaPoista