keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Arrivederci 18, welcome 19 !

Nyt sitä ollaan sit taas vuotta vanhempia ja viisaampia, innolla jään odottamaan tulevaa vuotta, toivottavasti luvassa kaikkee kokemusrikasta menoa! 

Vitsiiii mahtava fiilis oli täyttää 19vuotta Milanossa, koko eilinen synttärijuhlinta ihmisineen oli aivan täydellinen, superfiiiilistä! Ilta alkoi sushi-illalisella johon mystisesti osa porukastamme ei päässyt osallistumaan haha ja aaaws menin ihan täydestä, ne oli järjestäny mulle viereiseen drinkki-ravintolaan synttärikakku yllätyksen :):) Kakuttelujen jälkeen siirryttiin klubittelu tunnelmiin heiluttelemaan lanteita ja poksauttelemaan skumpat. Olin vaan hymy huulilla koko illan ajan, kaikki oli nähny niin paljon vaivaa sen tunnelman eteen, ihania ystäviä, en tuu koskaa unohtaa näit synttäreit !


Siinä nautiskelin viimestä drinkkiä 18vuotiaana, malibu-pineapple <3


hhiiih kun kello löi 00.00 niin sain laulujen saattamana eteeni tälläsen säihky-suklaaunelma-kakun.  



... aaand moooore cake at the cluuuub !



Tänään järkättiin parvekkeelle synttärijuhlinta part two. Picnikkii, skumppaa ja juoruseuraa Steffistä, Emmasta, Anusta, Itistä ja Elizasta :) Tytöt oli käyny naapuri leipomosta ostaa skumpan seuraks mansikkajuustokakun, toimiiii !


NYT pakkailemaaan heeehjeee kun osaan jättää aina näin viimetinkaan.. kello näyttää 0.08 ja aamulla herätys ennen kuutta... muttta feeeling goood FINLAND MY LOVE HERE I COME AGAAAIN <3

2 kommenttia:

  1. Hei minkä ikäisiä on noi sun kämppikset/kaverit yms, kaikki näyttävät niin paljon iäkkäämmiltä!

    VastaaPoista
  2. oooooot ihanin Jessssssssssuuuuuu <3 tsemiiiii kaikkeen ja oon niin sad etten pääse juhlistaa sun ylppäreitä siellä, mutta kun tuut takasin niin sit juhlitaan oikeen urakalla! I love uuuuuuuuuuuuuuu <3
    xoxo Viivi

    VastaaPoista