keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Hello sunshine where are you

Sunnuntaina hypättiin Danuzan kanssa junaan kohti "Italian rivieraa" Riminiä maanantain näytöstä varten. Ei meinattu uskoa että molemmat päästiin samaan näytökseen, oli ihanaa matkustella yhessä! Sunnuntaina päästiin onneksi kolmen tunnin junamatkan jälkeen hotelliin hetkeksi köllimään jonka jälkeen meillä oli maanantaisen näytöksen harjoitukset ja tapaaminen järjestäjien kanssa. Sai taas keskittyä 110% käyttämään päänsisäistä google translatoria kääntämään tätä italianoenglantia että mitä missä ja milloin. 

 


Sunnuntaina kun meille tarjoutui hetkeksi hengailu aikaa, etsittiin kalahimoomme tällänen ihana seafood-ravintola joka oli aivan siinä Riminin rannikolla. Ravintolassa oli kunnon kalastus-merimies-hiiohoi-fiilis, todella charmikas paikka !



Meijän hotelli oli niiiiin diivaglamour bellllissssimoooo! Aivan rannan liepeillä, mutta sade ja kylmä ilma eivät oikein tukeneet kaipaamaamme rantafiilistä...




Vitsi kun olisi ollut mahtava auringon paiste olisin maannut tuolla nurmikolla palmun alla miettimässä elämän menoa mmmm mutta hotellin iso parisänky hoiti kyllä onneksi saman homman ihan kiitettävästi.



Maanantaina näytös meni kiireestä huolimatta hyvin ja onnistuneesti. Junamatka sujui puoli unessa, meidän täytyi kuitenkin herätellä itsemme vielä erääseen castingiin ilta kuudeksi johon ehdittiin onneksi juuri ja juuri. 

Tiistaina päästiin taas käsiksi arkeeeeen, kolme castingia piiitkine jonoineen. Käytettiin Steffin kanssa hyödyksi harvinainen pitkä lounastauko ja mentiin sushille erääseen jo kauan kyttäämäämme paikkaan. Huuuuh mitä makuelämyksiä, sushilove forever<3<3<3<3





1 kommentti:

  1. Sullon sairaaan kiva blogi ! Kirjotat tosi maanläheisesti, supermukavaa lukee: ))

    VastaaPoista