keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Ciao Milan !

Huomenta!

Trevison kuvausmatkasta jäi todella hyvät fiilikset, koko tiimi minä mukaanlukien olimme tyytyväisiä lopputulokseen :) On aina ihana huomata itsestään että oli tyytyväinen kuvauksiin itse kuvien ja tyylin kannalta, jään jännityksellä odottamaan kuvien julkaisemista!


Redhead goes redafro, tällänen pehko tälläkertaa !


Kuvasimme siis erään paikallisen design-lamppuja valmistavan firman catalogia, jossa lamppujen lisäksi oli tarkoitus tuoda kuvissa esille paikalla olleen mekkosuunnittelijan mekkoluomuksia.

Lavasteet olivat hyvin suunniteltuja ja mielenkiintoisia, joka kuvaan vaihdoimme toisestaan täysin poikkeavan lavastuksen. Mutta afro-tyyli pysyi samana koko kuvauksen ajan, joskin joihinkin kuviin villiinnyttiin nostamaan hiukset ylös.










Päivän saldoksi jäi yhdeksän erillaista lavastusta ja tyyliä plus kuvat eri variaatioineen, loppua kohden tuntui että kuvasimme varmaan 100000 eri kuvaa. 



Kun pitkä päivä oli pulkassa hyppäsin junaan seittemän aikoihin ja olin Milanon puolella puolikymmenen paikkeilla. Ei tarvinnu paljon nähdä vaivaa unensaannin eteen kun pääsin kotiin! 
Danuza ja Emma olivat pirteinä mua vastassa ja päivittivät mut uusilla juoruilla kun saavoin kämpille, mul on parhaimmat kämppikset for evör :):)

2 kommenttia:

  1. Noitten hiusten selvittäminen oli varmaan 1092 kertaa vaikeempaa kun kovimmankin partyillan jälkeen.. :D Kuudes kuva on ihan mun lemppari, kun oot paketissa awww ihana lahja

    VastaaPoista
  2. haha joo voin sanoo että toi oli aikamoinen takkukasa kesytettäväks, puol pulloo hoitoainetta ja kärsivällisyydellä päästiin voittoon! ja hei mitää mehän partytaa aina nii iisisti ja sivistyneesti ettei meil hiukset mee ees sekasi... hehe ;))
    voi kun sä voisit tulla tänne tollasessa paketissa, oisit ihanaakin ihanempi lahja :):) Toivottavasti sulle kuuluu kaikkee hyvääää<3 kohta jo halataan kun tavataan jee!

    ps. onks sul jo ylppäribailaus mekot ja kengät valmiina odottamassa toimintaa? mul alkaa olee pieni jessica paniikki päällä kun oon kolunnu kaupat eikä oo löytyny mitää mun vaikeeseen makuun.......

    XOXOXOXO !

    VastaaPoista