tiistai 8. toukokuuta 2012

Ciao Treviso!


Ipod sisältöineen toimi tänään tahdin ylläpitäjänä ja samalla se piti ajatukset kasassa kaiken tämän päivän aikataulu- ja liikkumissuunnittelujen keskellä. Lounas aikaan karkasin kämpille hakemaan Trevison kuvausmatkaa varten tarvittavat kamppeet jonka jälkeen hyppy takaisin casting jahtiin.

Päivä oli ollut kiireinen ja olo hieman(erittäin) lost kun täytyi iltapäivällä alkaa tsempata itseään Trevison junamatkaa varten...  
Liukuportaissa Milanon Central stationilla bongasin ovelana erään konduktööriltä näyttävän(joka lopulta yllättäen paljastuikin junani konduktööriksi) vanhan italiano miehen jolta päätin mennä kyselemään junalippua osoitellen suunta-apua. Vaikka tämä mies ei englantia puhunutkaan tarjoutui hän ohjastamaan mut ihan junan istuinpaikalle asti, ja tarjosi vielä ajan tappamiseksi espressot aseman kahvilassa :) haha oli kyllä ehkä elämäni vaikeimmat ja samalla hauskimmat keskustelun muodostus hetket kun kumpikin osapuoli ymmärtää toista vaan parin sanan verran! Mutta aivan ihana ja yli mukava herrasmies tämä kyllä oli. Vitsi tuun täällä aina niin hyvälle tuulelle näiden ihmisten ystävällisyydestä!


Junamatka vaihtoineen vei sellaiset 3tuntia. Upeat maisemat ja hyvät eväät pitivät mulle onneksi seuraa!


Trevisoon saavuin puoli yhdeksän aikoihin, hyppäsin taksiin ja ai etttttä tuntui ihanalta kun pääsi rojahtamaan hotellin suurelle sängylle ja ottamaan kengät pois jalasta, fiilis oli siinä vaiheessa whoaaaah I beat this day !



Rentoo musiikkii jack johnsonin ja john mayersin tahdissa youtubesta, lämmin suihku ja hotellin kahvio/ravintolasta hain omenapiirakkaa iltapalaks njam!
Ihanaa huomenna hotelliaamiainen, I love I love... 

Sweeeeet dreams, mua ainaki nukuttaa kaikkien ihmisten ja eläinten puolesta!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti