maanantai 7. toukokuuta 2012

domenica, lunedi e martedì

Huhheijjaa!

Sunnuntaina herätyskello pakotti mut ja Danuzan ylös klo 5.30 ja päivän ohjelmassa oli Orofluido nimisen hiustuote-brändin uusien tuotteiden lanseeraus näytös Bolognan kaupungissa. Puoli kahdeksan aikoihin meidät ja muu tiimi noudettiin tapaamispaikalta ja matka Bolognaan vei noin 2 tuntia, taksimatka taittui sujuvasti nukkuen ja nuokkuen. 


Ensimmäisessä pysähdyspaikassa pistettiin hiukset ja naama ojennukseen. Luvassa ei onneksi ollut kreisiä hiukset tuhoavaa avaruus kampausta vaan tarkoitus oli havainnollistaa lanseerattavien tuotteiden hoitavuuden ja käytön jälkeä hiuksissa, ihanaa luonnollista tyyliä siis!



Itse näytös tapahtui pienen ajomatkan päässä eräässä kaikki meidät upeudellaan yllättäneessä kartanon ja linnan tapaisessa rakennuksessa, olisin näytöksen sijaan halunnut olla katsojana syömässä ja nauttimassa showsta tämän paikan nähtyäni..!


Lopulta "runway"muuntautui tälläiseksi.




Saatiin onneksi takahuoneeseenkin pienen kyttäilyn/kuolauksen jälkeen juustoja,makkaroita ja leipää njamnjam.






Maanantai alkoi odotetusti kiireisesti ja siihen sisältyi sekoiluja niin ratikoiden kun metron, sekä aikataulujen ja kuvausteni osoitteen kanssa... mutta tulipahan saatua opetusta kantapäänkautta tästä liikkumisesta täällä, oon taas astetta enemmän milanolainen heh.


Osoite häsäilystä huolimatta beauty(kuvataan pääsiassa kasvoja)-kuvaukseni menivät hyvin rennosti ja everything was fiiiiine niin mun kun asiakkaankin osalta.
ps. kuten näkyy tein taas tuttavuutta sinisen luomivärin kanssa hah täällä se näyttää ilmeisesti olevan erittäin in
pss. hauska oli nähdä että tältä näyttäisin siis lyhyessä poikatukassa



Huomenta huomenta! Nyt parhaillaan nautin ja kerään energiaa jugurtti-mysli-mustikka-pähkinä sörsselin ja kahvin kanssa, sillä tänäään energiaa taas tarvitaan, 6 castingia ja illalla junamatka Trevisoon huomisia kuvauksia varten, arrivederci !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti