tiistai 29. toukokuuta 2012

Jyrinää ja järinää !

Hjeehoooheiii ciaooo! Meillä oli täällä kämpillä joku kolmen päivän internetkatko jostain ihmeen syystä, mutta nyt onneks macbook viihdyttää mua taas ja nettivaje poissa !

Hello exciting tuesday, tänään täällä on eletty jännittäviä hetkiä, nimittäin maanjäristysten merkeissä !

Tarkka silmäiset ovat varmaan jo uutisista bonganneet tiedon että pohjois-Italiassa tärisee. Järistysten pää alue on onneksi Milanon ulkopuolella huh mutta täälläkin porukka on tuntenut kun maa tärisee. Itse olen välttynyt tältä kokemukselta ainakin vielä tähän asti, onnistunut olee just metrossa tai muualla missä muutenkin jo tärisee. Nää tärinä tarinat ei oo hirveen hyvä mix mun liian vilkkaan mielikuvituksen kanssa...

MUTTA vähän kivempiin juttuihin! Eiliseksi mulle osui kaksi työtä samalle päivälle... epäilyksistä huolimatta molemmat sujuivat paremmin kuin hyvin ja vielä in time, hyvää fiilistä ! 
Viikonloppu sujui rennosti, perjantaina kävästiin pitkästä aikaa taas milanon yössä ja lauantaina vietettiin Steffin ja Anun kanssa sightseeing-syömis-shoppailu-suomityttö-päivää. Vietettiin koko ihana lauantai päivä kaupungilla, illaksi suunniteltiin yökyläily Steffin makuuhuoneeseen ja järjestettiin (taas)mässäily picknik illallinen meijän ihanalla terassilla :) Nyt on onneksi löytyny kaikki ylppäreihin tarvittava asustus kengistä mekkoon ja koruihin, huh !

pictures inspired by saturday







hih iloinen uusien aurinkolasien omistaja !




Täällä mäkkäreillä on tosi mahtava cafe-puoli, kahvi vaihtoehtoja laidasta laitaan ja italiano herkkuleivoksia nutella täytteisistä croisanteista juustokakkuihin. Duomon McCafesta on tullu meijän kantapaikka kjehkjeh.



Balcony picnik <3 Mun aivan uus lemppareista lempparein on nää tuoreet kookospalat! oon ihan hulluna niihin. Toiseks lempparilistalla sijottuu ylivoimasesti parmankinkku, syön sitä täällä varmaan joka päivä!

Meillä sekoilu voitti ruokalevon pimeän tullen...




Got to love these girls (:

ps. saavun jo torstaina 31pv kiusaamaan teitä kaikkia sinne Suomen maalle ;)) tosin väliaikaisesti...

kisses !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti