keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Smiling !

Eilen lähdettiin Cirilan(vasemmalla), Danuzan(oikealla) ja maanantaisen keilailu porukan kanssa tutustumaan Milanon yöhön, tässä hieman paloja meidän partyrockkailuista!  


Kun hiukset ja meikit oli saatu ojennukseen kyytimme saapui siinä kymmenen aikoihin. Ennen reivailuja suuntasimme illalliselle erääseen sushi-ravintolaan. Ravintolassa tuntui kun olisi oikeasti ollut Japanissa, todella tunnelmallinen paikka, ja itse sushi tuotti taas niin mahtavan makuelämyksen että en voinut olla hymyilemättä tyytyväisyyttäni koko ruokailun ajan mmmmmmm <3

Sushit nautittuamme siirryimme alkudrinkeille ravintolan vieressä olevaan The Jazz Cafe nimiseen paikkaan, mieleni teki pitkästä aikaa pinacoladaa joten sillä lähti siis ilta käyntiin! 






Jazz Cafe nostatti fiilikset kohdilleen and now it was time for the clubbing ! Mua hieman jännitti päästä näkemään minkälaista tää reivailu-kulttuuri täällä oikein on...


Klubin nimi oli Hollywood ja onneksi meillä oli loossi ja juomingit vip-puolella(oispa aina mahollisuus tälläseen...), sillä huuh paikka oli ihan hullun täynnä ihmisiä tämän päiväisen pyhäpäivä-vapaan innostamina.

Klubilla meno oli huikea ja samoin fiilikset musiikista tanssimiseen! Parasta oli kun pöydillä ja sohvilla sai reivata ja hyppiä niin kovaa kun jaksoi, tottakai näytin vähän suomalaista esimerkkiä miten meilläpäin reivataan! Ilta oli alusta loppuun onnistunut ja virkistävä, hauskaa riitti viiteen saakka jolloin saavuimme takaisin kämpille.


Aamulla nukutti puoleen päivään saakka mutta sain heti kahvin lisäksi muutakin piristävää nimittäin skype-juoruilu tuokion super ihanan ystäväni Johannan kanssa :) pusuja !

Oli lähellä että tämä päivä olisi kulunut tyypillisesti juhlimisen jälkeen asunnolla maleksimiseen, mutta päätimme Danuzan kanssa olla reippaita ja lähteä jätskille Duomolle. Danuzalla oli mielessään eräs -kuulemma paras kaikista- jätskipaikka mihin meidän oli tarkoitus suunnata. Mutttta keskustassa oli jokin pyhäpäivä-tapahtuma-karnevaali-juhlinta meneillään ja se oli tupaten täynnä ihmisiä, joten harmisemme myös kyseinen jätskipaikkakin oli masentavan täynnä, jouduttiin luopumaan jätskihaaveista :(

Jätskin sijaan otimme matkalla eräästä starbucks-tyylisestä kahvilasta takeaway kahvit plus muffinsit ja suuntasimme Parco Sempionelle(eräs suuri puisto) keskustan tungosta karkuun. Puisto oli niiin kaunis ja täynnä puita ja kesäfiilistä aaaah ! Oli ihanaa vaan kävellä laiskasti ympäri puistoa ja katsella ihmisiä nurmikolla nauttimassa olostaan.


 Omena-kaneli-muffinsi omnam. Päätin olla villi ja ottaa normi kahvin sijaan mulle aivan uuden ja tuntemattoman coffee-milkshaken, oli herkullinen uusi tuttavuus !





Huomenna odottaa sitten taas casting-seikkailut, ja toivottavasti aurinkoinen ihana sää !

Tekee mieli halailla, joten haleja sinne kaikille (:
-Jessica

1 kommentti:

  1. äääää Jessu-rakas haluun sinne sun mukaan!! oon niin kateellinen tost aurigosta ja baareilusta ja jätskistä ja ihan kaikesta mahollisesta! Ikävä on kova, mut älyttömän ihana nähä et siel menee noin upeesti <3

    kisses, Hely

    VastaaPoista