lauantai 21. huhtikuuta 2012

Aurinkoa, pientä shoppausta ja keskusta tutuksi

Tänään tuntu jo astetta enemmän Milanolaiselta!

Aamukahvien virkistäminä päätimme kämppikseni kanssa lähteä tutustumaan(pääasiassa shoppailu mahdollisuuksiin) Milanon keskustaan.

Jakku Zara, Neule Zara, kauluspaita Gina Tricot, shortsit Miss Selfridge, laukku DKNY, aurinkolasit HM

Koko päivä oli lämmin ja aurinkoinen, oli ihanaa vetää shortsit jalkaan, mahtava kesäfiilis!


Suuntasimme kuuluisalle Duomon aukiolle jossa heti metrosta ylös noustessa pääsee ihailemaan Milanon huikeata tuomiokirkkoa Duomoa. 

Aukiolta jatkoimme Duomon takana sijaitsevalle ostoskadulle nimeltä Corso Vittorio Emanuele. 


Ostoskadulta löytyivät kaikki perus shoppaholistin lempipaikat kuten Zara, Hm, Guess ja Bershka. Näiden lisäksi kadulla oli tottakai muutamia mulle tuntemattomia paikallisten merkkien kauppoja. Chanelit, Furlat, louis vuittonit ynnämuut jäivät ulkoapäin ihailtaviksi, lupasin itselleni että jonain päivänä ihailen niitä vielä sisältäpäin...


Rakastuin näihin kenkiin... hinta oli kuitenkin kaukana ihanasta, 720€ 


Paikallisessa Zarassa pikkasen enemmän glamouria kuin meilläpäin...


Olin ilmeisesti liian innoissani ja ymmälläni tästä shoppailu-paratiisista että onnistuin löytämään vain yhden paidan Bershkasta hah mutta ehkä ihan hyvä saldo ekalle shoppailupäivälle (: Kämppikseni Nastasiyan saldo jäi myöskin vain yhtiin kenkiin.

Olin aamulla katsonut turistioppaastani meille yhden pizzapaikan mihin shoppailujen jälkeen suuntasimme lounaalle, mmmmm pakko myöntää että kyllä ne italialaiset vaan osaa tän pizzahomman liian hyvin, sori kotipizza !




Paikan nimi oli Pizzeria Grand´Italia ja siellä pizzat tilattiin tälläisinä suurina pannupizzan kaltaisina paloina, käytännöllinen idea mielestäni! Otimme molemmat varmat mozzarella-tomaatti-oregano versiot namnam


Tänään oli pizza-päivä, huomenna sitten ehkä gelato-päivä!
Nää gelatokasat näyttää ihan siltä että niihin tekis niiiin mieli hypätä sekaan ja tehä pari gelatoenkelii, nään varmasti jotain tällästä unta tän kuvan jälkeen.


Milanon keskusta tuntui ihanan kodikkaalta ja kaikki ne rakennukset ovat niin huikean kauniita, tuli fancy-luksus-glamour-fiilis pelkästään siinä ulkona hengailusta, ei voi muuta sanoa kuin bellissimo bellissimo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti