maanantai 16. huhtikuuta 2012

Ensimmäisiä matkaan valmistautumisia

Ihanaa ihanaa nukuin pitkästä aikaa hyvät yöunet ja lähdettiinkin äitin kanssa pirteinä heti aamukahvien jälkeen ajelemaan kohti Helsinkiä. Suunnitelmiini kuului käydä hakemassa tärkein työvälineeni Milanoa varten, eli mallikansioni toimistolta, josta sain myös viimeiset tsemppaukset reissulleni. Kansion lisäksi mulle tärkeä Milano oleskeluni aikana tulee ehdottomasti olemaan kalenteri, ilman sitä ei hyvä mutta lyhyt muistini pärjäisi. Itse tuunaamani kalenteri piti ajatukseni kasassa myös rankan abi-vuoden ajan niin uskallan luottaa siihen tälläkin kertaa! Kalenterin lisäksi mukaan lähtee myös ihan perus vihkonen johon voin kirjotella/piirrellä kun luovuus iskee


Teimme visiitin mummin ja ukin luokse josta sain myös erittäin kattavat varo kaikkea vinkit Milanoa varten...

Päivä jatkui Itäkeskus kierroksella, tarkoitus oli ostaa kaikkea perusvaatetusta matkaa varten. Valkoisia toppeja, nude/vaaleita alusvaatteita,sukkia, meikkejä ja muuta tylsähköä shoppailua. Ihastuin hm:ssa tähän aivan ihanaan kirkkaan oranssiin/lohenpunaiseen perustoppiin joka oli sitten pakko ostaa piristämään muiden shoppuilujeni tylsää värimaailmaa!


Ostin myös lempparini lumene natural coden nuden värisen huulipunan kun aikasemman putelikon kulutin jo loppuun,


tällä saa mielestäni luotua ihanan raikkaan ja luonnollisen nude-lookin.



Takki Carven, neule Gina Tricot, laukku DKNY



Mmmm nautittiin Stockmannin herkkusalaatit, mulle iskee vaan aina hirvee valinnan vaikeus kun noita kyseisiä salaatteja pitää siinä tiskillä alkaa kokoamaan! 

Itäkeskus tarjosi kaiken tarvittavan ja oli ihanaa viettää pitkästä aikaa äiti-tytär-päivää :)
Nyt ahmimaan iltapalaksi uuden Ellen kevät/kesä muotia, getting ready for Milan's shopping paradise... 

1 kommentti:

  1. Ihku ja ihan Jessican näköinen blogi,tästähän tulee mun päivittäinen "magazine number one";)

    VastaaPoista