perjantai 27. huhtikuuta 2012

I could marry an italian ice cream ...

Kesä on saapunut Milanoon ! Ja samoin mun aurinkorasva aika, mutta tänään oli ihana fiilis kuljeskella castingista castingiin ilman takkia auringon yllättävän kuumassa paahteessa ja muutenki tuntea kun mieli on paljon iloisempi.

 Meillä oli Danuzan, Emman, Cirilan ja Nastasiyan kanssa kaikilla samat neljä castingia. Tämä on Danuzan kuudes kerta Milanossa joten hän tietää entuudestaan kaikki kadut ja miten liikkua ratikoilla/busseilla/metrolla hehe thats why meille muille oli hyvä antaa hänen johdattaa meidät castingeihin.







Castingien välissä söimme pitkän ja laiskan lounaan yhdessä. Päivän kuluessa alkoi tuntua ja jutut olemaan sitä luokkaa että aurinko oli maybe hieman pehmittänyt meidän aivoja, muutenkin olo oli todella löysä kaikesta siitä ulkona kävelyn määrästä. Mutta väsynyt läppähän on sitä parasta läppää !

mmmm italian espresso, keeps me moving <3



Castingien jälkeen emme halunneet tuhlata niin kaunista päivää menemällä asunnolle koneen ääreen löysäilemään vaikka olimme kaikki yhtä väsyneitä. Jäimme Duomolle pyörimään ympäriinsä, istuskelemaan ja tuijottelemaan ihmisiä, bongasimme myös esim. tälläisen näkymättömien ihmisten armeijan(maybe kind of scary) katutaide-teoksen Duomon aukiolta, hienosti kyllä toteutettu !


Väsynyt kreiseily jatkui ja päätettiin mennä viilentää aivot Milanon kuulemma parhaaseen gelato paikkaan...


ja se todellakin oli maineensa veroinen paikka, ne tekee tässä paikassa jätskit itse ja parasta on kun vohveli osa täytetään sulalla suklaalla, tummalla tai valkoisella, mmmmm the best ending what an ice cream can have ! Nauratti kun oltiin niin tän kuningasjätskipaikan lumoissa että unohdettiin sisäiset turistimme ja valokuvaus-rutiinimme emmekä ottaneet yhtään valokuvaa itse jumalaisista jätskeistä. No, onpahan yksi syy lisää mennä uudestaan tonne paikkaan...


Huomenna tulossa vielä lämpimämpi päivä ja vapaaaaaaata ! Tiedossa ehkä pientä shoppausta, syömistä, nukkumista, kahvia, sushia, bailausta, musiikkia ja muuta lauantaihauskaa :)

Ihanaa ja villiä viikonloppua kaikillle !
-Jessica

3 kommenttia:

  1. kivoja kuvia ja juttuja sulla täällä:) Oon niin kade et oot päässy sinne.. pidä hauskaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkamoi!
      Voi kiitos :) kiva kuulla että säkin olet lueskellut mun blogihömppäilyjä! Kyl se kesä kuulemma pikkuhiljaa alkaa vallata Suomenki nii sit sielki kaikkee ihanaa puuhattavaa :)

      Poista
    2. joo kyllähän se, pikkuhiljaa.. :-)

      Poista