tiistai 24. huhtikuuta 2012

I just had a beerday

Heippaheii !

Sunnuntai illalla saimme uuden, onneksi todella ihanan ja hauskan kämppiksen asuntoomme. Se on aina yhtä jännittävää ja jotakuinkin pelottavaa kun uudesta asukista/asukeista ei tiedä aluksi yhtään mitään(korkeintaan nimen). Ei tiedä yhtään minkälaisen bitchin kanssa joutuu ehkä asumaan... onneksi uusi brasiliasta kotoisin oleva tyttö on aivan mahtava tyyppi, samoin kuin vanhat kämppiksenikin! Hauskinta oli kuulla että tämän brassin paras kaveri on suomalainen, en tiedä mutta ehkä siksi mulla mätsäsikin heti todella hyvin tämän tytön kanssa. 

Maanantai, ja samalla fiilikset tästä ekasta kokonaisesta viikosta täällä, alkoi rennoissa merkeissä. Maanantain aikatauluun kuului onneksi vain aamuinen käväsy toimistolla ja yksi casting johonkin hius-kuvauksiin. Maanantait voisivat aina olla yhtä easybeasyja, on ihanaa kun aikaa jää katsella ympärilleen eikä tarvitse juosta pää kolmantena jalkana castingista toiseen. 


Koska "työpäiväni" päättyi aikaisin revin kämppikseni mukaani jätskille, en oo varmaan koskaan kokenu niin pahaa valinnanvaikeutta kun tuolla jätskibaarissa.. 
Limoncellon,suklaan,lakritsin,pistaasin,kookoksen ja banaanin sijasta päädyin kinder-munan makuiseen versioon, voin luvata että voitti muna-version 6-0 !

Maanantai ilta oli mulle ehkä pieni "päänsisäisten esteiden rikkomis"-ilta. En koskaan juo olutta enkä oo kovin baarifiiliksellä jos ulkona sataa kun esterin sieltä kuuluisasta. Milano has done its little magic, lähdimme masentavasta sateesta huolimatta tämän uuden brasilialaisen kämppikseni kanssa etsimään asuntomme läheltä jotain paikallista pubia jossa voisimme fiilistellä yhdet. Rekolan yöelämä vei jopa voiton tämän ympäristön menosta sillä onnistuimme löytämään vain yhden säälittävän pizzerian jossa oli tarjolla vain kahden merkkistä olutta.. joten avarsimpa siinä sitten mieleni ja nautin, itseasiassa, yllättävän hyvänmakuisen maanantai-oluen 



Pizzeriassa tunnelma oli omalla säälittävällä tavallaan todella hauska. Illemmalla seuraamme liittyi kämppikseni muutama ystävä ja suuntasimme erääseen kauppakeskukseen (heheh oluelle) hohtokeilaamaan. Paikka oli hohtokeilauksen lisäksi jonkinlainen peliluola, siellä soi todella hyvä musiikki ja seura oli mitä mahtavinta, oli todella virkistävää löytää itsensä viettämässä läppärin sijaan iltaa heidän kanssaan :)


                 









Keilaustaitoja täytyy ton illan perusteella vielä hioa.




 Aika lentää kun on hauskaa, ilta venyi kahteen asti yöhön mutta onneksi oli hyvillä bassoilla varustetut kyydit paikoista toiseen niin ei tarvinnut kävellen seikkailla sateisilla yöllisillä Milanon kaduilla :)












4 kommenttia:

  1. Vaikuttipa kivalta päivältä! Ja oot oppinu siellä tavoille.. haha =)
    Nyt vaan kokeilee kaikkii niit jädei ja kun tuut takas niin mennään bisselle ja jätskille ;)
    Linkkaan sulle kans biisin, mistä mulle tulee jotenkin meijän lavanomistus -tanssit mieleen.. http://www.youtube.com/watch?v=ooZwmeUfuXg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkuhiljaa joo alan sulautuu tääl joukkoon ja tapoihin hehe :):) Ja todellaki bisse plus jätski ilta on sovittu, tulipas ikävä kun ajattelin yhteisiä hengailuja <3 mut voi apua tätä herkuttelu menoo tuun täält varmaa jonai super jätski-mestari-tietäjänä takasin:D
      ja aaaaaaawwss toi biisi tottatosiaan tuo niin mieleen meijän tanssilattia valtaukset kaatumisineen haha ! tulevia lavanomistus-fiiliksiä odotellessa !

      Poista
  2. Heei !

    Teen just postausta blogeista, joita tykkään lukea ja aattelin mainita sun blogin siinä. Toivottavasti ei haittaa? :) Ajastan sen Lauantaille, joten jos et halua sua mainittavan, niin ilmota että kerkeen muokata sen pois sieltä. :)

    VastaaPoista
  3. Heippahei!

    Ei haittaa yhtään, olisin vain otettu siitä!:) Ihana kuulla että tykkäät lukea blogi-hömpötyksiäni =) Kiitos siitä!

    VastaaPoista