torstai 26. huhtikuuta 2012

for the first time-day

Ciao ciao ciao !

Tänään meno ja meininki on ollut ihanan rentoa, neljä castingia, pitkä lounastauko ja sää ollut miellyttävän lämmin. Danuza vei meidät lounaalle erääseen seafood-ravintolaan jossa söimme puoliksi valtavan osteri-mustekala-katkarapu pastan, rohkaistuin maistamaan ostereita ekan kerran elämässäni ja tykkäsin kovasti ! Tuntuu aina hyvältä kun voittaa omat ennakkoluulonsa jotain asiaa kohtaan (:



Esimerkki siitä kuinka ulkokuori hämää, looks disgusting but tastes delicious !

Ja tänään kokeilin muutakin uutta, Nescafen valmiskahvi jauheen sijasta keittelin rohkeena ekan kerran kahvit tälläsellä vekottimella, ja onnistuin !





Tämän päivän uudet kokemukset(makuelämykset) saavat jatkoa kun yhdeksän aikoihin lähdemme kämppisten kanssa illalliselle kokeilemaan brasilialaista ruokaa, kiinnostavaa nähdä mitä kaikkea Brasilian ruokakulttuuriin kuuluu...




2 kommenttia:

  1. Moi Jessica!
    Ekaks pakko sanoa etten tunne sua kauheen hyvin, mutta vaikutat aivan ihanan energiseltä ja valoisalta ihmiseltä. Sulla on maailman kaunein hymy ja ihanaa kun se näkyy koko ajan :) Sun kaverit on onnekkaita!

    Semmonen asia kiinnostais mua hirveesti, että mitkä on sut mitat? Pituus/paino? Onko mallimaailmassa taistelua painon kanssa? Esiintyykö siellä syömishäiriötä? Näin sinun silmissäsi. Olet niin mielettömän hoikka...Pidäthän itsestäsi huolen. Siltä saralta sekä Milanossa muutenkin :) Tsemppiä sinne!

    Mahtaava kun rupesit pitää blogia!

    VastaaPoista
  2. Heippahei!
    Voi kiitos ihanista sanoista :)!

    Henkilökohtaisista mitoistani en mielelläni aijo täällä kertoa, ja vastauksena kysymykseesi kyllä mallimaailmassa esiintyy syömishäiriöitä ja joidenkin tyttöjen ajatukset pyörivät vain oman vartalon ympärillä, kilpailu on niin kovaa tällä "alalla". Kaikki riippuu omasta asenteesta, tällä alalla oikeasti kaikkein tärkeintä on omata hyvä itseluottamus kaiken tämän ulkoisen paineen keskellä, olla ensin itse tyytyväinen omaan itseensä, jolloin asiakkaat kunnioittavat sitä ja hekin ovat :)

    Kiitos tsemppauksista, pyrin täällä menemään hymyillen ja positiivisin fiiliksin eteenpäin, iloista kesän alkua myös sinulle! :)

    VastaaPoista