lauantai 28. huhtikuuta 2012

Esimakua Milano-shoppailuun

Asuntoni täällä saisi muuten täydet 10 pistettä, mutta pisteet laskevat roimasti sängyn takia. Inhottavaa  herätä joka aamu selkä ja hartiat jumissa, miten tuun kestää yli kuukauden tätä.. plus sekin vielä että täällä on typerä lakana plus viltti systeemi peiton sijaan murh ! Silmäpussit jatkaa vaan kasvuaan ellen pikkuhiljaa ala tottuu tähän italiano sänkyyn.

Aamu alkoi hartiajumin lisäksi pyykkäyksellä ja pienellä siivouksella. Kun kotiäiti-työt oli tehty päätettiin Cirilan kanssa palkita itsemme pienellä shoppailukierroksella, aurinko ja +25 asteen lämpö suorastaan huusivat menemään ulos. 


Olen eritttttäin herkkä auringolle ja koska en tyhmänä pakannut aurinkorasvaa mukaani jouduin suojautumaan pitkähihaisella, onneksi kevyellä, neuleella. Shortsit ja toppi combo olisi kyllä ehkä ollut sään mukaisempaa heh.


Kenkä paratiisi! ja kaikki 30€... mutta en harmikseni löytänyt mitään :( Ilmeisesti tämä liiiian suuri valikoima hämäsi shoppailu-aistini or something!


... jätskillä taas, jugurtti- ja pistaasijätski yhdistelmä mmmm my new favourite <3



Shoppailukierrokselta mukaani tarttui Bershkasta ihana kuosinen kesämekko ja vastapainoksi rajut niitti-shortsit. 


Mekossa ihastuin erityisesti sen epätasaiseen helman pituuteen. Vielä jotkut kamelin väriset kiilakorot ja vola, mahtava kesäterassi asu valmiina toimintaan!



Cirila suositteli tätä Milanolaista meikkikauppaa KIKO, en ollut aikasemmin kuullut kyseisestä merkistä. Kauppa muistutti mielestäni hieman Make up storea, todella paljon erillaisia tuotteita ja värivaihtoehtoja. KIKO:n tuotteet olivat kaiken lisäksi yllättävän edullisia! Mukaan tarttui poskipuna, luomiväri, kynsilakanpoistoaine ja haha huulia (toivottavasti) turvottava huulikiilto.




Huomenna on taas luvassa lazy-booring-silence-sunday, ja kuulemma sadetta, joten suunniteltiin tyttöjen kanssa että tänään olisi siis selkeästi oiva päivä keksiä illaksi jotain hauskaa ja jekkua... hehehe lets see lets see mitä Milanolla on tälle lauantaille tarjottavaa (:

Sun, summer and smooooooth feeling!
-Jessica

4 kommenttia:

  1. Oii ihana Kiko! Mulla on tota samaa huulikiiltoa, mut ei se turvota :( Se on kuitenki hoitavaa ja muutenki ihan mahtavaa. Gotta love Kiko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha joo hitsi mäki huomasin että ei ne huulet yhtään suuremmiks tullu vaik kuinka ton huulikiillon kanssa läträsin :( mutta silti ihana tuote, ja I so agree with u, gotta love Kiko !

      Poista
  2. Ei hittolainen jessu, mä sovitin tota ihan samaa mekkoo teneriffal bershkassa! :DDD

    VastaaPoista
  3. HEI WHATTA HELL noi kengät.. ja hei hyvä, oot päässy shoppailun makuun siellä =) ihanat ostokset
    miss u

    VastaaPoista