maanantai 30. huhtikuuta 2012

From Milan to Verona and Mantova

Heyyhouuu !

Lauantaina vietettiin omaa kreisiä pre-vappua Milanolaisittain. Kämpille ennätettiin paikallisen nam mums snägärin kautta torkkumaan -kirjaimellisesti vain hetkeksi-, jonka jälkeen toiminta jatkui klo 11.00 kun luvassa oli roadtrip Veronan kaupunkiin.  


Väsynyt mutta hauska ja innostunut fiilis !   



Poikkesimme "laadukkaassa ja hyvässä amerikkalaisessa ravintolassa" lounaalla, eli mäkkärissä. Rakastuin näihin mäkin uusiin wrappeihin !


Mätöt mahassa taas matkaaaaan !






Sulauduttiin loistavasti ympärillä vellovaan turistilaumaan.


Verona on kuuluisa Romeo ja Julia-legendastaan, vierailimme Casa di Giulietta:ssa missä Julia siis kertoman mukaan asusteli.



Casa di Giuliettan sisäänkäynnin seinämät olivat täynnä rakastavaisten piirtämiä sydämiä ja tekstejä. Seinämiin on myös tapana kuulemma kiinnittää purukumi ja kirjoittaa siihen rakastamansa henkilön nimi, suloisen ällöttävää rakkaushömppää!


So much love was in the air.





Käväisimme myös kuuluisalla parvekkeella jonka alapuolella Romeo tarinan mukaan kosiskeli Juliaa.






Eipä löytyny omaa Romeoo kenellekkään meistä, so sad!





Veronasta jatkoimme paikkaan nimeltään Mantova, mikä taas on kuuluisa kauniista linnoistaan.



Mantova oli niiiin tunnelmallinen ja kaunis vanhanaikainen paikka. Vaikka hirveä nälkä kiusasi koko matkan ajan se unohtui kun pääsi käppäilemään/ihastelemaan Mantovan hiljaisille kaduille.


 Sightseeing:in ja itse mahtavan kokemusrikkaan päivän päätteeksi nautimme kattavan pizza-illallisen. Kotimatka taittui mukavan unisesti ja nopeasti ruokalevon merkeissä.


Tänään leffoja, ruokaa ja unta. Kerrankin voin sanoa että onneksi ulkona sataa niin ei tarvitse tuntea huonoa omatuntoa sisällä kököttämisestä hehe.

Hyvää ja ilontäyteistä vappua!


6 kommenttia:

  1. oi hitsi näitä kuvia katellessa tulee hirvee ikävä italiaan! noh onneks kesällä taas, kuukauden roadtrip saksan kautta italiaan !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippahei!
      Mun kuvat saa sut vaan odottaa enemmän tota upeeta roadtrippii, vähän alku fiilistelyjä ennen itse reissua :)
      Aivan mahtavaa roadtrippailua sulle sitten kun sen aika koittaa !

      Poista
  2. ihana blogi! (: ja hei sellanen kysymys, mikä kamera sulla on käytössä? kivan näkösiä ja laadukkaita kuvia sulla! (:

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos !:) Kuvia räpsin Nikon 1 J1 merkkisellä kameralla, aivan mahtava vekotin täytyy myöntää! Ottaa järjestelmäkameran laatuisia kuvia ja on kooltaan erittäin käytännöllinen, suosittelen lämpimästi! (:

    VastaaPoista
  4. vitsi sulla on kiva blogi! kirjoitat jotenkin tosi maanläheisesti vaikka elätkin "mallielämää"... älä ikinä sorru sellaseen pinnalliseen lätinään, jatka tohon inspiroivaan ja iloiseen malliin:)

    kans on tosi kiva nähdä että uskallat "mässäillä" (jätskii esim) vaikka uskon et mallimaailmassa se ei oo välttis niin helppoo.

    kannattaa muuten liittyy blogloviin! tai jos oot liittynyt jo en nähnyt banneria missään:o sen kautta ois helpompaa seurata blogia:)

    VastaaPoista
  5. Voi kiitos, ihanaa kuulla tuollaisia kannustavia sanoja :) !
    Enkä sanoisi että elän minkäänlaista "mallielämää", tottakai tällä mitä teen on omat vaatimuksensa varsinkin ulkonäön suhteen yms, mutta en anna sen jarruttaa tai estää mua elämästä normaalia -jätskimässäilyjä sisältävää- nuoren naisen elämää mitä elän :) Asioita ei pidä ottaa liian vakavasti, keskittyy vaan elämään omien fiilisten mukaan niin tulee parasta jälkeä !

    ja jep kiitos vinkistä, liityin nyt blogloviniin (:

    VastaaPoista