tiistai 24. huhtikuuta 2012

ja tähän päivään !

Hrrrr aamulla oli kylmä, ja viisaana pakkasin mukaani takeiksi vain lyhyen biker-takin ja mustan zara-jakun...
mutttta onneksi sun came out iltapäivään mennessä ja helpotti hieman fiilistä, loppuviikoksi foreca lupaili tänne +20 joten hoping for the best ! Haluun päästä nauttimaan cappuccinoja auringon paisteessa ulkoterassilla ja pukeutua castingeihin ilman neuleita!

Tämän päivän casting-saldo ylsi kolmeen ja mulla oli samat kuin eräällä kämppikselläni, on niin paljon mukavampaa suunnistaa semi-turistina niihin yhdessä jonkun kanssa. Castingit olivat tänään miellyttävissä ja kauniissa paikoissa, matkalla bongasimmekin kämppikseni kanssa erään mahtavan puiston Corso Sempione nimisestä paikasta johon ajattelimme suunnata sunnuntaina kävelylle :) Castingit toimivat näin samalla hyvinä sightseeing-reissuina!


Another fail again.. olimme 4 minuuttia myöhässä viimeisestä castingista ja meitä ei enää otettu sisään, turhauttavaa, missä se on se italialainen rentous kun sitä eniten kaivataan.. !

Castingeista myöhästely on täällä onneks tosi yleistä niin ei ole pelkoa joutua toimiston silmätikuksi tämän takia. Lohdutimme itseämme hyvillä cappuccinoilla ja tummalla suklaalla, toimi !


Huomenna täällä on jokin yleinen random juhlapyhä-päivä, joten toimistoni ja mukaanlukien kaikki ovat sunnuntain tapaan kiinni. Luvassa ei siis ole casting-ravausta huomiselle, so thats why tänään illalla luultavasti ehkä pientä tutustumista Milanon yöhön... and sushi for the dinner !

xoxo 
-Jessica



2 kommenttia: