perjantai 31. elokuuta 2012

Hellouu fridayyy

Ensimmäinen Tokio-viikko takana, tuntuupa oudolta ja tuntuu että olis ollu täällä jo paljon pitempään!

Esittelen tähän alkuun myös mun ekat shoppailut täältä, pari päivää sitten Harajukun shoppailukadulta mukaani tarttui tälläiset käsikorut(ois sieltä tarttunu mukaan vaikka mitä mutta onneksi aikaa oli vain käydä vilkaisemassa heh). 



Mua naurattaa ku oon niin tuuliviiri ihminen, tarkotan sillä sitä että tyylini ja mieltymykseni muuttuvat kokoajan. Vähän aikaa sitten olin vannoutunut hopean käyttäjä ja nyt olen taas ihastunut kultaiseen ja kupariin... ehkä olis aika löytää jo ittensä, alkaa muuten tulla tälläinen vähän kalliiksi!

muttamutta ihastuin niin näihin koruihin, musta on ihana yhdistää jotain rajua ja söpöä, niitit ja tämä sydänkoru hyppäsivät koruhyllystä heti silmiini että "we are perfect mix, buy us!"


Ja nyt haluan esitellä jotain niin hauskaa ja hullua syötävää mikä on täällä Japanissa kuulemma suosittua herkkua, nimttäin tälläiset limapallot! Niitä on eri kokoisia, värisiä ja eri täytteisiä, mm. papu täytteisiä, hedelmä, liha yms kaikkea maan ja taivaan väliltä. Tämä limanen kuori on siis jotain sulatettua riisin tapaista juttua(kuulemma terveellistä...).



Tätä kun haukkaa niin alkaa vaan hymyilyttää sen ihana löllerö koostumus haha en osaa selittää, tähän ei voi sanoo muuta kun että vähänx läppä!


Valitsin tälläisen söpön pinkin jonka täytteenä oli persikkaa njam, ei ollu liian makea! Eilen maistoin pieniä paputäytteisiä versioita :)


Tänään päätin aamulla olla rohkea ja lähteä yksin matkaamaan toimistolle metrolla eilisten oppien mukaan, ajattelin yllättää kaikki toimistolla ilmestymällä sinne vaan että böööö! Ja hyvin selvisin ja alko metro tuntua jo tuttavallisemmalta kun yksin lähti liikkeelle, osasin jopa ladata metrokorttiin lisää rahaa automaatista jejee (; 
Hengailin toimistolla jonkun tunnin ja sitten hypättiin taas autoon, haettiin muut tytöt ja suunnattiin taas castingeihin.




Meillä oli alusvaate casting ja meille paljastu että tää paikka missä oltiin niin oli sen itse kyseisen alusvaatemerkin kauppa! Pikkasen hienompi ku yleensä...


Ja jeeee Suomi-designille kunniaa!:) Saksalaisen Lauran kanssa posettiin Iittalan kanssa hienot respect poset.



Maisemat on täällä niin erilaiset ja itsestä tuntuu niin pieneltä, ympäristö täynnä pelkkiä pilvenpiirtäjiä ja muitakin huikeita rakennuksia, big city life.


Viiiikonloppu moi! Saa nähä mitä kaikkee sitä keksis ekaks vknlopuks :) paljon sushia ainakin hehe, ihanaa viikonloppua sinne kaikille myös!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti