maanantai 20. elokuuta 2012

Hiiohoi uusi viikko taas näkyvissä

Vaikka tässä ollaan oltu nyt ankaralla shoppailulakossa niin viimeviikolla eteeni tuli vaan niin tällänen must-have, puhun tästä ihanasta syksyisen viininpunaisesta paidasta minkä otin käyttöön nyt viikonlopun rientoihin. Tässä vähän asukuvaa miten kyseisen uutukaisen lauantaina yhdistelin!

                                                               paita/Mango, hame/Mango, laukku/Aldo




Oltiin lauantaina mun vanhempien ja ystäväni Helyn kanssa liikkeellä Helsingissä. Käväistiin eräässä taidenäyttelyssä jonka jälkeen nautittiin kuoharit Apollon afterworkissa. Oli niin ihana saada vanhemmat hetkeksi irtautumaan kotiaskareista ja lähtemään nauttimaan vaan olostaan, kyllä musta illan päätteksi onneksi tuntuikin että mission completed ja sain heidät rentoutumaan :)


Mentiin syömään Kampin aukion lähellä sijaitsevaan Colorado-ravintolaan, tosi makee paikka! Sisustus oli vähän sellanen länkkäri/teksasmainen ja ruuissa aina jokin extra jekku kuten ceasar salaattikin oli täällä paikassa saanut nachoja päällensä. Itse nautin tonnikalapihvin grillatuilla kasviksilla ja chili-kastikkeella, oli tosi raikas ja maukas!


Jälkkäriksi tilattiin Helyn kanssa vanilla pinacoladat jotka enemmän muistuttivatkin jotain ihanaa kookospirtelö jälkiruokaa kuin drinkkiä, oli ihan taivaallisen herkullinen drinkki!


Helsingin ilta oli niiiin kaunis ja lämmin! Ihmisiä oli mukavasti liikkeellä ja muutenkin tuntui että ympäri kaupunkia oli kaikennäköistä häppeninkiä meneillään :) Coloradon jälkeen mun vanhemmat suuntasivat jo kotiakohti, me jatkettiin Helyn kanssa Kokomoon mitä viime postauksessa itseasiassa kehuinkin. Tälläkertaa testailin ruuan sijasta Kokomon drinkkejä, kaikki drinkkiehdokkaat kuullosti niin hyviltä että ei osattu tehdä päätöstä.... pyydettiin baarimikkoa suosittelemaan meille jotain ja hän taikoi meille tälläiset chilisuklaa ja mangosun(missä oli myös chiliä) nimiset drinkit jotka osu kyllä täydellisesti nappiin meidän makumieltymysten kanssa! Tää chilisuklaa drinksu oli kokemisen arvoinen, todella huikean makuinen!

Jatkettiin vielä Helsingissä hillumista ja seuraan liittyikin illan mittaan vaikka ketä, oli taas spontaani ja tanssin täyteinen ilta jeejee :)




Sunnuntain sateista huolimatta lähdettiin perheen voimin isän erään kaverin kanssa purjehtimaan Helsingin maisemiin. Oli ihanan rentouttavaa ja rauhottavaa kuunnella vaan laineiden liplutusta ja katsella Helsinkiä hieman eri perspektiivistä kuin yleensä.





Energistä alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti