tiistai 14. elokuuta 2012

Iphone, capture my life!

Hehheh sitä on nyt innokkaana lapsena tullu pikkasen leikittyä uudella Iphonella ja räpsittyä alkuviikon kuvia sillä.


Sunnuntai iltana sai ottaa pientä sneakpeak:ia jo syksyyn kun lämpömittari näytti lähemmäs kymmentä astetta, mä ite kyllä tykkään syksystä tosi paljon varsinkin pukeutumisen kannalta. Haluisin sanoo jo welcome kaikille ihanille syksyneuleille ja takeille <3



Oli ihan mukavaa vetästä mun ja Viivin iltakävelylle päälle tällästä syksysettiä.

valkonen hihaton neule/Esprit, harmaa nahkatakki/H&M, ruskee nahkalaukku/Topshop, farkut/Bershka




Maanantaiksi oltiin Anun kanssa varattu puolentoista tunnin jalkahoidot Kampin Blue Lagoonista. Oltiin puhuttu jo pitkään että näille Milanon runtelemille(plus mun jalkapallohistorian jättämät jäljet) jaloille on tehtävä jotain ja Blue Lagoonin taiat onneks tepsi paremmin kun hyvin! Kyseinen hoito maksoi 68e joka on mielestäni edullinen tästä hoidosta. Henkilökunta oli mukavaa ja osaavaa, jos haluat myös hemmotella itseäsi tällätavoin niin suosittelen lämpimästi tätä paikkaa :)!




Taivaallisen jalkahoidon jälkeen liihoteltiin tottakai viereiseen JohtoCafeeseen meidän lemppari supersalaateille.


mmmmm artisokka my new love <3




Ja koska rakas ystäväni Anu oli maanantaista lähtien onnellinen uuteen (vähän liiankin)ihanaan asuntoon muuttava niin käytiin vähän jo hypistelemässä kaikkea pientä söpöä sisustushömppää ympäri Helsinkiä.




Nää tälläset ns.vanhanaikaiset magneetit on musta vaan niin hienoja!





Päädyttiin myös siis Stockan hattuosastolle hattuja kokeilemaan, en kyllä tiedä yhtään miksi... mutta hauskaa oli fiilistellä kaikenmaailman fancyja hattuja mitä ei omassa elämän menossa hirveesti tule valitettavasti käytettyä :(



Anun uusi asunto antoi meille syytä herkutella vähän jugurttijätskillä, käykää kaikki muutkin Tennispalatsin yhteydessä olevassa Jogossa kokeilemassa tätä uutta jugurtti-ihmettä !


Tänään jatku myös meidän sisustushömppäily kun kierrätin Anua Vantaan porttipuistossa Ikeassa, Kodinykkösessä, Askossa, Sotkassa yms. Ikea on vaaaaaan niin yks ihana inspiraatiopesä, sain ihan hulluja muutto- ja sisustusfiiliksiä!


Nää Ikean esimerkkihuoneet on kans niin mahtavii, voisin sanoo vaan että simsalabim ja saisin jonku tälläsen sisustuksen mun huoneeseen.



Ikean lihapullat, never let you down !


Äitillä ja Isillä paistuu grillissä ihana lohi ja paljukin pistettiin lämpeemään, tää ilta rentoillaan perheen ja hyvän kotiruuan voimin <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti