perjantai 3. elokuuta 2012

Feeling bubbly like champagne

Keskiviikkona lämmittelin meijän paljun mun käyttöön ekaa kertaa tänä kesänä ja sain Helyn mun seuraan nauttimaan viileän illan ja kuuman veden yhdistelmästä. Paljuilun seuraksi innostuttiin kokeilemaan jotain ihan uutta, tehtiin nimittäin kaikille tutusta villevallaton drinkistä uus variaatio, villepirtelövallaton!

jep jep kuten arvailtiinkin tuli kyllä vähän liianki hyvää....


Viime elokuussa tein eräät kuvaukset joiden pohjalta taiteilija Rauha Mäkilän oli tarkoitus maalata tauluja. Viime viikolla sain kutsun kyseisen taidenäyttelyn avajaisiin ja eilen nämä avajaiset sitten olivat. Odotin innolla kyseisten teosten näkemistä ja en voi sanoa muuta kun vau, yllätyin kuinka vaikuttavia maalaukset olivat! Tunsin oloni todella imarrelluksi että sain olla osana inspiraatiota :)
Jos jotakuta sattuu kiinnostamaan niin näyttely on siis nähtävillä Gallery Kalhama&Piipossa, Bulevardi 10.


Tällaisiin taidetapahtumiin en ole kovin paljon päässyt osallistumaan joten koin pienen vaatekriisin mitä tällaiseen tapahtumaan tulisi oikein pukea päälle... lopulta päädyin tyytyväisenä Milanosta eräästä butiikista löytämääni vihreeseen kauluspaitaan ja mangosta ostamaani mustaan korkeavyötäröiseen hameeseen.




Kaksin aina kaunihimpi joten pyysin ihanaa Anua aveciksini. Ennen taidepläjäystä pysähdyimme juoruilemaan ja syömään Teatterin ravintolaan salaateille, mmmm mozzarellaa, aurinkokuivattuja tomaatteja ja artisokkaa <3





Oli hauskaa kun näyttelyssä bongasimme muutamia tuttuja kasvoja, kuulumisten vaihdon ja teosten tutkailujen jälkeen Helsingin ilta oli sen verran kaunis että se ihan pakotti meijät jatkamaan iltaa vielä muutaman kesäsiiderin verran mbar:in terassilla. 

Helsinkiin on rantautunut uusi varsinkin meitä Milanosiskoja ilahduttava kahvila, Ciao Cafe, mikä tarjoilee kaikkea Italian makumaailmaan sisältyviä juttuja. Parasta on kun kyseinen kahvila tarjoilee aitoa ja oikeaa italialaista gelatoa!! Tälläkertaa otimme iltapalaksi paninit, mutta aijon todellakin vielä testata yltääkö tämä suomiversio gelatosta Milanon gelatojen rinnalle! :) 



Oli aivan superduperihana päivä eilen, Helsinki herättää mut aina vaan niin eloon, got to love meijän pääkaupunkia !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti