torstai 30. elokuuta 2012

Hymyillen huomiseen

WHUUUH sain taas rakkaan nettiyhteyteni takaisin, eilen illalla ja tänään koko päivän sai kärvistellä ilman nettiä, mun sisäinen nettinörtti alko saada jo vierotusoireita. Sitä ei tajuukkaa kui tärkee kaveri mun macbook onkaan, oli aika yksinäist tääl mun pienes hiljases kämpänpahases kun ei päässy illal ja aamul aamukahvin kera kattelee sarjoja, kuuntelee musaa, bloggaa, lukee blogeja, facebookkaa, kuuntelee musaa ja kaikkee tota elämän suolaa, haha okei... nyt voin itsekkin todeta että oivoi nykynuoriso::D

Tässä vähän mun Tokion menoa ja meininkiä eiliseltä ja tältä päivältä!

Eilinen castingasu, paita/Zara, hame/Mango, kengät/Bershka, laukku/DKNY

On niin ihanaa aina löytää kaikkia uusia lemppareita eri maista. Täällä myydään tosi paljon erilaisia icetea:ta ja mun uudeks Tokiolemppariksi on nyt noussu tällänen hunajainen ice milktea, kävin tossa äskenkin castingien jälkeen ostamassa tätä jääkaappiin kaksinkappalein hehe :)




Sabina harjotteli intohimoista OMG I NEED THAT-ilmettä juustohampparin avustuksella, ehkä nälkä oli kuitenkin vielä suurempi apu tässä ::)


Ja kaikille rakkaille terkut että tässä teille sitten kawaiii tuliaisehdokkaita hehee <3


Takeshita Street on yksi kreisi shoppailukatu täällä, ehdittiin Sabinan kanssa castingien välissä käydä nopsaa vilkasemma sen vilinää, löydettiin molemmat muutamat pienet jutut, esittelen niitä myöhemmin!


Huh mikä hulina ja huh mitä kaikkea tuolta löytyykään, niin laidasta laitaan kaikkea krääsää millast mä rakastan hiplailla ja hypläillä, tonne meen ehdottomasti ajan kanssa vielä uudestaan :)



Tokio crepsejä <3 Täällä on hauska tapa tehdä tarjottavista ruuista aidon näköiset muoviset kopiot ruokapaikan näyteikkunaan mistä voit sitten vaan osottaa mitä haluat, aika fiksua mun mielestä!


Nää oli niin aidon näkösii et piti ihan tajuttomasti tihrustaa et huomas näitten olevan muovia!





and we drive we drive we drive... iltaan asti we drive



...................


Tänään oli ohjelmassa metron käytön harjottelua, toimistolta tultiin kahen maissa mua ja Sashaa vastaan ja lähdettiin sitten kohti lähintä metroasemaa tarkotuksena mennä toimistolle. Lontoon ja Milanon metrolinjat ei oo mitään tähän Tokion sotkukasaan verrattuna mutta niitten hallitseminen auttaa kyllä saamaan selkoa tästä Tokion metrokartasta. Pidettiin Sashan kanssa silmät ja korvat auki koko toimistolle matkaamisen ajan ja kyllä musta tuntuu että tajusin jo nyt aika hyvin miten sitten liikkua metrolla kun sen tarve tulee :)

Heräilin tänään jo puoli kymmenen maissa ja tylsistyneenä lähdin vähän kiertelemään lähiympäristöä. Käväsin ruokakaupassa ja metsästin muunmuassa Starbucksia minkä olin aina autolla ohimentäessä bongannut. Löysin sen lopulta ja palkitsin itseni mocha-darkchocolate-frappuccinolla<3 Ostin myös tälläsen Starbucksin termospullon minkä olin itseasiassa bongannut jo Suomessa Anun hyllyiltä hih pus ;) päätin että "meee waaaant that toooo" ja nyt voin ottaa aina castingpäiviksi kahvit käämpiltä mukaan jauu pieniä iloja!


Termospullon ostettua sain sen mukana tälläisen yhden ilmaisen juoman kupongin, huomenna siis hello frappuccino again!



Meitsi, metro ja Tokion metrokortti.



Casting missä odoteltiin yli kaks tuntia.. saatiin tälläset laput missä keskellä luki aina nimi hehe oli hauska nähä oma nimi japanilaisin kirjaimin kirjotettuna, mun nimessä on kaks tollasta vakavaa hymiönaamaa:D
En tykkä odottelusta, onneks meidän managerin Sakien(hän on meidän kuski ja on aina mukana castingeissa) Ipadissa oli Angrybirds millä saatiin tapettua aikaa, pääsin myös kerskailemaan että go suomalaiset innovaatiot go Angrybirds ja Rovio ;)




Tähän loppuun eilisen illan söpöilyjä... Sabinan ihana nallekawaii hattu <3 haluun tollasen talveks !!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti