sunnuntai 12. elokuuta 2012

Mistä on onnistunut viikko tehty

Jeee ja jouuumään mitäs elämään kuuluu, taas lazy sunday meneillään ja pohdiskelen miten sitä tuli viime viikko taas vietettyä. Alkuviikosta hölmöiltiin taas Anun kanssa ympäri Helsinkiä, cappuccinojen, bageleiden, irttareiden ja batmanin merkeissä :) Täytyhän se paljon puhuttu uusin batman leffa käydä kokemassa vaikka en niitä aikasempia batmaneja ollukkaan nähny. Huikeaa jännitystä ja ryminääräminää oli kyllä kyseinen leffa täynnä!






Ja tässä vähän aineksia mistä tää mun kulunut viikonloppu on tehty:

Perjantaina pistettiin Ellan kanssa jalalla koreaksi, uhmattiin kylmentynyttä Suomen kesäsäätä ja suunnattiin Helsingin yön syleilyyn Iguanan kautta Kaivohuoneelle, taas yksi hauska ilta lisää bailausmuistoihin ::)
Kaikille on varmasti tuttua pienet vaatekriisit kun pitäisi kehitellä jotain partyvaatetusta, mekin pääsimme taas kokemaan kriiseilyt kun vaatekaapin kesähepeneet eivät oikein mätsänneet kylmentyneeseen säähän hrrr... päädyttiin kuitenkin lähtemään liikenteeseen rennoissa fiiliksissä, tässä kuva mun perjantain partysetistä:


Rakastan noita mustia kiilakorkoja jotka löysin Milanosta Bershkan alennusmyynneistä, niillä on niin mukava tallustaa ja tanssia missä vaan! Täydellisten kenkien, varsinkin korkojen, löytäminen on välillä vaan niin hankalaa.





 Lauantaina hemmottelin makunystyröitäni kokkailemalla vanhan kunnon Milanorakkauteni piadinin itselleni, parmankinkkuu, mozzarellaaa, pestoooo <3


Viikonlopun aineksiin sisältyi myös aina niin ihania irttareita...


... ja aina niin ihania tyttöjä, joiden kanssa innostuttiin leikkimään kotirouvia ja leivottiin daim-suklaamuffinsseja ja mustikkamuffinseja, sokerisekoilua!






Muffinsiherkuttelujen voimistamina lähettiin vielä fiilistelemään kaunista lauantai-iltaa lentokentän lähellä oleville kallioille. Istuttiin alas lörpöttelemään ja nautittiin ihanasta auringonlaskusta, päästiin bongamaan myös yksi ylväs lentokoneen laskeutuminen. Niiiin romanttista!





Ihana ilta ja ihanat kalliokissat <3


vitsi kun luvassa olisi vielä lämpimiä kesäpäiviä niin tonne haluaisin ehdottomasti mennä viettämään jonkun ihanan piknik hetken :)!

Pientä fiilistelyä tänne loppuun että se ois mun osalta byebye Nokia ja hellouu iphone ! Nyt mäkin oon siirtynyt iphonen ihmeelliseen maailmaan, tää sunnuntai-ilta(ensiviikko) taitaakin kulua enimmäkseen nyt sitten puhelinnörtteillessä heh! instagramlovee <3<3

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi sulla!! voisitko tehdä postauksia esim. sun kodista/huoneestasi, tai lempparilaukuista? :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos ihanasta kommentista! ja joo kuullostaapa hyvältä antamasi ideat, enköhän tässä joku päivä toteuta jonkun niistä (;

    VastaaPoista