maanantai 27. elokuuta 2012

Kon-nichiwaa everybody!

hihihehehhoho tossa tunti sitten heräsin ja koin sellasen hauskan "missä hitossa mä oikeen oon" fiiliksen, olin kaiken ton eilisen vuorokauden valvomisen jälkee simmahtanu niin syvään uneen ettei aamul aivot jaksanu enää muistaa et ainiin, nyt sitä ollaan Japanissa!

Mulla meni lento tosi mukavasti, en tosin saanut unenpäästä kiinni vaikka kovasti yritin ja se olisi ollut hyvä nukkua edes hetki, vieressä kuorsas joku japskimies ja olin sille niin katkerana et kuinka se pysty nukkumaan niin sikeesti. Lennolta selvittyäni alkoi toinen selviytymisretki kun Naritan kentältä tuli päästä Akasakaan jollain lentokenttäbussilla, onneksi mun lost-vaihde ei saanut yliotetta vaan selvisin kunnialla bussiin ja matkasin puoltoista tuntia kohti Tokion keskustaa.

olin niiiiin ryytynyt ja errorissa, varmaan paistaa hyvin tästä kuvasta...

Akasakassa mua oltiinkin jo lämpimästi vastassa ja sovelsin mun turistkirjasta oppimiani tervehdystaitoja :)
Mut vietiin onneksi pariksi tunniksi heti kämpille purkamaan laukut ja lepäämään, sen jälkeen lähdettiin toimistolle tapaamaan muita.

Tässä vähän kuvaa mun asunnosta missä olis tarkotus asustella kaks kuukautta:





Asun onneksi yksin tässä huoneessa, meillä on jokaisella tytöllä(neljä tyttöä) omat huoneet joka on mun mielestä tosi mukava asia! ei tarvitse mäkättää kuin vaan itselleen jos on sotkuista. Kun lähdin aulaan odottamaan kyytiä toimistolle tapasin jo yhden tytön, virolaisen Sashan, jonka itseasiassa tapasin Milanossa muutaman kerran myös :) Oli tosi ihanaa päästä heti vaihtamaan ajatuksia jonkun kollegan kanssa!

Toimistolla käytiin läpi niitä ja näitä, syötiin lähikaupasta pikasesti haettua(oli muuten vähä vaikeampi löytää mitään lounaskandidaattia) lounasta ja sitten hypättiin autoon kohti castingeja!


Toimistolla oli sellanen ihana relaxinfloor:iksi kutsuttava yläkerta mikä on täynnä isoja tyynyjä ja muutamia ilmapalloja haha missä meijän on tarkotus aina rentoutua kun toimistolla tullaan käymään aaaws :)



Täällä siis meitä viedään autolla castingeihin koska suunnistamisesta tuolla Tokion vilinässä ei tulisi mitään. Ihan mukava ja tehokas käytöntö mutta kuvien ottaminen ja muutenkin kaikki nähtävä jää vähemmälle :(( vapaapäivinä täytyy sitten lähteä vähän kierrokselle jalkasin!

Auton ikkunasta onnistuin räpsimään muutamia otoksia.



hehheh en päässy kovinkaan kauas ja johan se Italia seuras taas perässä!


Huhhuh voin sanoa! Täällä pääs sitten heti työntekoon, pääsin eilen kämpille takaisin siinä ilta kymmenen paikkeilla, ei paha ekaks päiväks.... mutta pakko sanoo että oli such a great day! Vaikka väsymys ja nälkä kiusas alituiseen niin kaikki ihanat ihmiset ja muutenki koko huikee ympäristö piti vireenä, oli sitäpaitsi makeeta nähdä Tokio ilta-aikaan kun kaikki valot sytty päälle!


Viimesestä castingista sain asiakkailta tälläisen lahjan! Täällä kuuluu tähän kulttuuriin että välillä kadullakin joka vaan voi tulla antamaan sulle lahjan, hih eilen sain ensimmäisen :) paras lopetus päivälle!

Täällä on niin söpöö kun nää asiakkaat hokee kawaiiiii jos ne tarkottaa jotain ihanaa,söpöö,nättiä tai coolia :D se on niin hauskaa kun ite sitä hokee läpällä kavereiden kanssa jos haluu jotain hassutella hehe.


Ai että kyllä uni maistui! Aamupalaksi taioin kotoota tuomaani pikapuuroa NAM, banaania ja pikakahvia.


hehheh hauskasti pakattu banaani, tääl ruokakaupassa missä eilen nopsaa illalla kävästiin niin kaikki hedelmät on pakattu näin siististi jo valmiiks.


Tarkotus oli ostaa maitoa aamukahviin, tämä erehdyttävästi maitopurkkia muistuttava asia olikin sitten jotain piimän-makean jugurtin ja maidon välimuotoa, lorautin sitä kahviin ja sen jälkeen kahvi ei hirveesti mitään ihanaa aamukahvi-nautintoa tuonut... sai vetää ykkösellä alas ja vettä päälle. Täytyy ens kerralla ottaa sanakirja mukaan että löydän maitoa!


Tunnin päästä tullaan taas hakemaan ja kohti castingeja, jännitävää, eka kunnon Tokio-päivä... 
palataan taas ;)

1 kommentti:

  1. on kyl siistii kun pääset matkaa ympäri maailmaa :-) toivottavasti kaikki menee hyvin siellä!

    VastaaPoista