perjantai 17. elokuuta 2012

työtä, hupia ja hemmottelua

Voisin alottaa kaikki aamut samalla tavalla kuin tänään...

Mulla oli siis kymmeneltä luvassa aivan ihana tunnin kasvohoito, syväpuhdistusta, kuorintaa, kosteutusta, hierontaa, kaikkea mitä tarvitsin!


Olen aikaisemminkin käynyt hoidattamassa kasvoni Korson Katin kauneuskulmassa ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen palveluun ja hoitoihin :)!



Ostin myös lemppari kasvojenhoito tuotesarjani Dermalogican uuden superkosteuttavan kasvonaamion.


Eilisestä mulle jäi otsaan muistoksi ihana erehdyttävästi sarvea muistuttava kutiseva hyttysenpurema.
Mulla oli pitkät kahdeksan tuntiset kuvaukset Hämeenlinnan lähellä olevalla pienellä paikalla nimeltään Renko. Aamu alkoi kuitenkin Helsingin Fabianinkadulta missä mulle taiottiin metsänkeiju lookki, sieltä sitten huristeltiin meikkaajan kyydillä Hämeenlinnan suuntaan!


Renko oli ihana pieni mökkikylä, ja meidän kuvauslokaationa toimi tälläinen järvenrannan ja pienen kohisevan kosken kaunistuttama paikka.




En ole vielä päässyt tänä kesänä suomikesämökkeilemään joten eilen sain virittäytyä ihanaan mökkeilyfiilikseen näissä maisemissa. Kuvauspäivän eväinä meillä oli perus ulkokuvauksien tapaan pähkinöitä, hedelmiä, jugurttia, patonkia, levitteitä, suklaata ja kahvia :)



Kuvasimme erääseen Hää-lehteen ja hauskinta oli hyppiä metsässä ja koskessa kivien päällä pitkät valkoset häämekot päällä. En ollut aikaisemmin tehnyt hääkuvauksia joten oli ihana saada taas uusia kokemuksia :) Näitä kyseisiä kuvia on sitten joskus ihana katsella kun omat häät ovat(toivottavasti) tulossa.

Tee-se-itse meikkipiste!

                                                     


Pääsin mm. tuonne keskelle koskea posettelemaan kivien päälle, muutaman kerran meinas tasapaino kiljumisten kera pettää...




Oli ihan mahtavat kuvaukset vielä mahtavamman tiimin kera, rento ja huumorin täyteinen meininki koko pitkän päivän ajan :)



Hehhehhee pikkulauantain eli keskiviikon vietin mun kookos-teamin(älkää kysykö), Anun ja Steffin seurassa! Oltiin pitkästä aikaa kaikki kolme koossa kun Steffi karkasi melkein heti Milanosta paluun jälkeen Englantiin pariks viikoks sukulaisia moikkaamaan :)


Aloitettiin päivä Uudenmaankadun Kokomossa lounaan merkeissä, oli niiiin paljon kaikkea puhuttavaa että ei meinattu saada ruokaa suuhun siltä pölötykseltä.




Tää Kokomo on ihan huippu paikka jos haluaa jotain hieman erillaista fiilistä ruokailuun, ihana tiki/hawaii tyylinen sisustus ja ruoat toi mielenkiintosuudellaan veden kielelle. Mä päädyin ottamaan tälläsen Chicky Tiki nimisen annoksen mikä sisälsi siis: ponzu-glaseerattua kananrintaa, kasvispaistosta,grillattua ananasta,friteerattuja bataatteja ja mangokastiketta. Äskösen kopion Kokomon nettisivuilta kun ei ihan nuo ponzu-glaseeraukset muistunu mieleen :D tässä linkki Kokomon nettisivuille ! 




Jauuuuu heräteltiin sisäsiä lapsiamme ja lähdettiin lintsille riehumaan! Ostettiin kuudelta saatavat iltahupi-rannekkeet, nautittiin jätskit alkupaloiksi, vietiin kamppeet säilytyslokeroon ja ei muuta kun naurujen kera laitteesta laitteeseen!





Linnanmäki toimii vaan aina, kirnu ja ukko saivat musta taas ulos pelon ja naurun sekaisia hulluja kiljahduksia ja nää tytöt ne varsinki mut iloseks ja hullunkuriseks taas saivat !

Ps. Anu toivottavasti mun narunvedosta voittama hieno koiramuki on sulla hellässä hoivassa ja valmiina uuteen asuntoon ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti