sunnuntai 2. syyskuuta 2012

weekend wildlife

Oijoi tasan viikko siitä kun lennähdin tänne, ja onnistunut Tokioviikonloppu takana!

Perjantai sujui vaan rentoillessa ja hengähtäessä että huh ekasta viikosta selvittiin. Kävin vähän kiertelemässä tässä lähialueella ja shoppailemassa jääkaappiin täytettä, tänne avattiin onneks just uus National niminen ruokakauppa tohon mun kämpän ihan viereen mistä löydän kaikkea tuttuja Eurooppalaisia tuotteita niin huhhahhei helpottaa vähän tätä ruokailua täällä ::) Taioin mulle omin päänsisäsin reseptein ihanan tomaatti-mozzarella keiton perjantain dinneriksi<3

Tän viikon yks paras juttu oli että sain suomivahvistusta tähän menoon täällä, nimittäin ihanasta Viivistä! Lauantaina nukuin puoleen päivään ah ihanaa ja hyvien unien jälkeen hyppäsin metroon kohti keskustaa tapaamaan Viiviä.  Meidän oli tarkotus kierrellä vähän shoppailemassa mutta juututtiin starbucksiin kahvien kera naisten tapaan juoruumaan vaan ummet ja lammet moneksi tunniksi, tämän jälkeen ei vieläkään päästy kauppoihin vaan lörpöttely jatkui ruuan merkeissa haha :) mutta kyllä juttelu ja nauraminen voittaa muutamat hassut heräteostokset!




Oli hauska pitkästä aikaa päästä puhumaan kunnon äijinä FUTIKSESTA jonkun kanssa, sillä kävi ilmi että Viivikin oli harrastanut saman verran futista ja pelannut vielä samaa keskikentän keskimmäistä kuten mäkin, oltiin molemmat oltu myös kapteeneita. Ihana palata kaikkiin tollasiin muistoihin :)



Lauantaiksi halusin pistää jotain ihanaa rentoa ja kevyttä päälle,
mekko/Dries Van Noten, laukku/Aldo






Ei hitto kyllä Milanot, Lontoot ja Tukholmat vaikka yhteen mixattuna kalpenee näiden Tokion shoppailumahdollisuuksien rinnalla... aivan liikaa kaikkea että mut tuntien sekoon vaan täällä ku kävelen näitten kauppojen ohi, Viivinkaa onnistuttiin käväsemään vaan forvever21:ssa kun todettiin että näihin kauppoihin täytyy tulla heti aamusta ja hyvin tsempattuna:D Muunmuassa tämä kyseinen Forever 21:kin on neljässä kerroksessa, huuuh!

Pakkohan sitä oli jotain käydä sovituskopissa maillailemassa ja fiilistelemässä, löysin tälläsen asun, ihana armyvihree paita ja nää kultaset shortsit oli täydellinen combo, mutttta jätin urheena nämä ihanuudet vielä kuitenkin sinne kauppaan(odottamaan)....


Ruokapaikaksi valittiin ihan spontaanisti vaan tällänen (kirjaimellisesti)underground supermeatplace, oli kyllä hyvää KUNNON safkaa, ihanaa poikkeusta nuudeleihin, riisimössöön ja sushiin !


Siinä sitten yritettiin tulkata että mitä sitä uskaltas ottaa... Viivi meinas jo vahingos tilata naudan kieltä, onneks kysyttiin ja tarjoilija osotti elekielellä omaa kieltänsä niin vältyttiin tältä makuelämykseltä...


Löydettiin täydelliset annokset, otin tällästä ihanaa tirisevää crispy chickenii, maha kyllä kiitti täyteläisestä tunteesta.



Lauantairieha jatkui vielä Tokion yöelämään tutustumisella, oli niin ihana fiilis kävellä kaikkien niiden big city valojen ja meiningin keskellä kohti klubia, siltä matkalta sai jo kerättyä kunnon energiat klubilla hyppimiseen, jump jump shots shots ass ass hands in the air drop it like its hot and there we go!





Tuli yllätyksenä että Japanilaiset onki ihan hulluja reivauseläimiä vaikka ei heti uskois, oli niin hauska taas hypätä täysin erillaiseen menoon ja meininkiin mukaan :)!


ja kaavan mukasesti pidettiin after partyt viereises kebabkojussa, works everytime!




..................

Sunnuntai lähti rennosti ja hitaaasti liikkeelle, mutta niinhän sunnuntaiden kuuluukin. Lähdettiin iltapäivällä Sabinan kanssa Ginza nimiselle alueelle vaan käppäilemään ja kiertelemään muutamia kauppoja. Onnistuin kuitenkin pitämään taas näppini kurissa kaikista tyrkyllä olevista ihanista rytkyistä yyh mutta kyllä mä adapterin shoppasin, niinkin jännää sunnuntaishoppailua! 
Seuraamme liittyi myös liettualainen Aida ja plääninä oli metsästää subway tyydyttämään todella pahasti kurnivat vatsamme mutta ei noita fastfood paikkoja ikinä sillon eteen tupsahda kun niitä tarvitsis, kyllähän aina muulloin niitä sitten bongailee jokapuolelta... 
Mutta onneksi ei itseasissa löydetty tylsää subwayta vaan mentiin johkin randomiin hampurilais/kahvila ruokapaikkaan mikä osottautu ihan huipuks :)!


Otin tälläsen riisi, avocado, kanamössön njam <3


Tytöt nautti hampparit ja tomaattikeiton.








;)

Mulla on tosi energinen olo alkavasta viikosta, ei tiedä yhtään mitä se tuo tullessaan mutta se on varmaa että aina jotain uutta koettavaa !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti