sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Oh october here we come !

Niin se syyskuun viimenen viikonloppu vaan hurahti! Siihen kuului Viiviä, viinilasillisia, discoilua, texmex mässäilyä Svalan kanssa, nauramista, shoppailuja(löysin aah täydellisen syksyhameen kiitos Topshop<3), salilla aherrusta, tv-sarjoja, musiikkia ja internetkatkoksia. Kaikkea mukavaa sopivassa suhteessa :)

Palaan ajassa hieman taaksepäin torstain tapahtumiin!
Torstaina ennen castingeja toimisto vei meidät katsomaan erästä musikaalin ensi-esitystä missä toimistomme edustama Jonte Moaning esiintyi. Musikaali oli Tokion ulkopuolella Yokohaman kaupungissa jonne ajettiin täältä sellanen vähän vajaa tunti, ihanaa roadtrip tunnelmaa!
Ennen musikaalia ehittiin onneks käydä turisteilee ympäristöä ja kävästä kurkkaamassa mm. Chinatownissa.


Mun aikani muodin outsiderinä on ohi, ostin VIHDOIN sen jokasen tytön MUST-ITEM:in eli mustan nahkatakin! Topshopista löysin tämän ihanuuden ja siihen kuuluu vielä irrotettava harmaa karvakaulus kaulaa lämmittämään :)





Se tuuli ton meren lähellä oli ihan hullun voimakas, voittaa 6-0 Hietsun pikku syyspuhurin!












En tiiä mitä nää pallerot on mut naaaam näyttää niin hyvältä ja söpöltä että pakko päästä maistamaan!







Luksus syömäpuikkoja hehe.


Vaikka musikaalin tarinan kerronnasta en tajunnut sanaakaan muuta kun arigato ja kawaii niin kaikissa niissä erikoistehosteissa ja lavastuksissa oli jo tarpeeks viihdettä ja ihmeteltävää koko 3tunniks!












En kyllä ois koskaan uskonut että tuun elämäni aikana näkemään japanilaisen musikaalin vielä itse Japanissa haha!

Sunnuntai alko freesisti salitreenillä jonka jälkeen Svalankaa taiottiin eilisistä fajitaks aineksista uudet texmex bileet fajitaksineen, tehtiin ite guacamoleki aijaii niin hyvää <3
Sunnuntai jatkuu nyt vaan rauhallisissa merkeissä macbook seurana, tai no, toivottavasti rauhallisissa kun säätiedotus ja japanilaiset uutiset lupailee tälläst jotai hulluu tornado taifuunii tänne.... 


jännnnnäääää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti