torstai 20. syyskuuta 2012

Dreaming is believing


Jep perus japanilaiset ja heidän over the top kulttuurinsa... mallinuket ja kengätkin viety äärimmäisyyksiin, vetää ainakin huomion puolelleen tällänen eläimellinen meno!





Noi pandakengät on kyl aika vastustamattomat! En vaan ihan tiiä sopisko Helsingin katukuvaan...

Tää viikko on ollut aika rauhallinen, maanantaina oli jokin japanilainen juhlapäivä joten meillekkin day off. Kaupunki ei siltikään näyttänyt rauhottuvan juhlpapyhäpäivästä huolimatta vaan ihmisiä vilisi jokapuolella jopa normaalia enemmän, mekin treffattiin Viivin kanssa ja päätettiin mennä syömään jotain ihanaa, uutta ja erikoista! Löydettiin keskustan vilinältä piilossa olevalta kadulta ihana Thai-ravintola minkä tuoksut veti meijät sitten sinne.




Himoittiin kaikkea mitä tosta listalta löyty <3<3 Nälkähän se on se paras mauste niinhän sitä sanotaan.
Jaettiin alkupalaksi tällänen niiiiiin muree ja maukas maksa-annos, oli ihana saada vähän lihan makua ja tuntua suuhun!





Sitten pääruokaan... mun silmät osu heti perus "fried chicken with cashewnuts" annokseen mikä on aina varma valinta nam, mutttta koska meidän teemana oli uutta ja erikoista niin otettiin molemmat kampasimpukoita ja kasviksia thai-kastikkeessa. Minä ja isi ollaan aina himoittu näitä scallopseja kun ollaan katottu kaikenmaailman kokkiohjelmia yhessä missä ne aina valmistaa näitä, ja nyt voin ylpeenä kertoa iskälle että näytti,tuoksu ja maistu odotetusti taivaalliselta ;) ja mun makunystyröille aivan uutta!



Team-pisamat! Ihana aito&oikea Viivi <3


Tällä viikolla otettiin Svalan kanssa vähän kosketusta luontoooon ja silmätkin nautti kaikesta siitä vihreän näkemisestä. Meidän kämpän lähellä on aivan huikea puisto, siellä uiskentelee vedessä kilpikonnia ja metrin mittasii kirkkaan oransseja kaloja, bongattiin se vasta tälläviikolla... toi metro ja keskustan shoppailuparatiisi houkuttelee liikaa suuntaamaan aina sinne että kaikki tällänen jää huomaamatta...


Haettiin Starbucksista takeaway aamukahvit ja käppäiltiin ympäri tätä puistoa, oli tosi rauhottava ja ihana tapa alottaa aamu :)





Tykkään niin paljon näistä mun Milanosta ostetuista beigeistä shortseista mitkä oikeastaan muistuttaa enemmän ehkä hametta, en tiiä.. no mutta tykkään muutenkin kun nykyään on tullut kauppoihin tosi paljon näitä tälläsiä hame/shortsi comboja, todella kätevä vaatekappale kun se omaa hameen suloisuuden ja shortsien kätevyyden, ei pääse tuuli yllättämään ikävästi (;


Korkeavyötärö ja beigeväri näissä shortseissa saavat jalat näyttämään pitemmiltä, sama kun beiget korkokengät huijaavat lisää pituutta jaloille :) Pieniä naisten maailmaan kuuluvia jekkuja hehe.





Eilen heräiltiin Svalan kanssa ihmeen aikaseen ja päätettiin tappaa tylsyys käväsemällä pikaisesti muutamassa vintageputiikissa ennen castingeja. Kuten eilenkin meillä alko castingit vasta päiväsällä niin paljon mukavampi tehdä aamupäivä jotain muuta kun ryytyä läppärin kanssa huoneessa, alkaa muuten ihan nuuduttaa :)




Täällä löytyy helposti kaikkia ihania vintageputiikkeja ihan perus massakauppojen keskuudesta. Mun aikasempien kokemusten mukaan yleensä kaikki vintage- ja seconhandpuodit sijaitsee jossain vaikeasti löydettävillä syrjäkujilla. Täällä on kiva hakea näistä vintagepuodeista vähän vastapainoa kaikkien topshoppien ja forever 21 kaltasten kauppojen rinnalle!

Löysin pari hauskaa juttua eräästä erikoisemmasta putiikista, täytyypi esitellä ne täällä myöhemmin ;)


Alkopa mulla tekee hulluna mieli puuuuuroa, mmmm teen siitä ihanan pehmeetä ja pistän saksanpähkinöitä ja hunajaa... sounds like a plan for this evening! 

Torstaihan on toiveita täynnä joten ihanaa ja onnekasta torstaita kaikille <3




3 kommenttia:

  1. eiks noi pehmiskengät oo adidaksen, jeremy scotttin suunnitelemia?

    VastaaPoista
  2. Kaveri asuu NYCissä ja se just heitti instagrammiin kuvaa noista keltasista nallekengistä, jotka oli jollakin jäbällä päällä metrossa :) olispa itelläkin pokkaa....

    VastaaPoista
  3. Niimpä voi vitsi se on kyl siistii huomata kuinka ulkomailla ihmiset uskaltaa enemmän tuoda tyyliinsä kaikkee tollast hulluu ja hauskaa!:)

    VastaaPoista