sunnuntai 9. syyskuuta 2012

wildweekend stories part 1

Viiikonlopusta jäi hyvät fiilikset, tuli tehtyy paljon kaikkee ja heiluttuu ympäriinsä vaikka missä. Perjantaina ennen castingjahtia löydettiin pisamasisko Viivin kanssa yhteistä aikaa mennä kahville ja Harajukuun(the shoppailuparatiisii) vähän kiertelemään tälläkertaa vintage-kauppoja!
Onnistuttiin taas tuhlaa 2/3 ajasta kahvin kera juoruiluun, ehittiin piipahtaa kuitenkin muutamassa vintagekaupassa hypistelemässä. Ihan supermakeet kamaa oli noi kaupat pullollaan, odotan ku pääsen sukeltaa niihin oikee ajan kanssa paremmin!








Valmistauduin Suomen syksyä varten ostamalla itselleni jo pitkään himoitsemani, aina toimivat, aina IN, kaiken kanssa yhdisteltävät ja iki ihanat converset. Mulla on jo yhdet valkoiset varrettomat, nyt ne saavat seurakseen tämän syksyn hittivärin mukaiset viininpunaiset varrelliset versiot!


Täällä kun olen kaupungilla kävellessä katsellut ihmisten pukautumista olen kiinnittänyt huomiota että monet yhdistävät sukat kenkien kanssa sillain että sukat eivät todellakaan ole piilossa vaan juuri näkyvillä. Sukat + loaferit, sukat + kangaskengät, sukat + sandaalit ja sukat + korkkarit, kaikkia versioita näkee! Itsekkin inspiroiduin tästä ilmiöstä ja ostin eräästä vintagekaupasta tälläiset valkoiset niitein koristellu sukat ja tattadaa innostuin niin paljon kun kuvittelin nämä mun viininpunasten conssien kanssa....!





Ihanaa syksytyyyyliä <3 Tohon enää joku pitkä valkonen paksu neule, bikertakki ja iso huivi ;)


Kahdelta suunnattiin taas castingeja suorittamaan ja oli onneksi todella smoooooth päivä. Castingien jälkeen jäätiin toimistolle hengailemaan tyttöjen kanssa, meille heitettiin 5000yenia(50e) kouraan ja käskettiin mennä ostamaan perjantain kunniaks pari viinipulloa, noh ei muutaki tuumasta toimeen!




Viikko takana-fiilis, musiikkia, viiniä ja ihanaa uutta seuraa, oli hyvä alku perjantaifiilikselle :)






Takeaway sushien voimistamana lähdin vielä illemmalla Viivin kanssa muutamalle viinilasilliselle. Tälläset illat on mun lemppareita, tunnelmallinen rafla, hyvää vähän vanhempaa musiikkia, joku ihana ystävä sunkaa kilistämässä cheers ja ei muuta kun monta tuntia pölisemistä ja istumista :)


Ennen Viivin treffaamista vietin pienoisen hetken Sabinan kanssa kun käppäiltiin samaa matkaa kämpiltä keskustaan. Sabina jäi siitä sitten klubittelemaan kun mä treffasin Viivin.

Yömyöhäsällä onnistuttiin onneks Sabinan kanssa olemaan samaa aikaa lähdössä myös kotiin niin käppäiltiin samaa matkaa toistemme turvana kämpille :)


Palaan vielä myöhemmin siihen missä ja miten vietin mun lauantain ;) Lauantaista voin paljastaa sen verran että fashion, flaslights, champagne, fabulous, people and citylights, great mix !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti