sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Vogue fashion night out Tokyo!

Time to show some fashion!

Lauantaina oli Tokion vuoro juhlia Voguen fashion nightout partyja, ennen Tokiota samaisia partyja oli juhlittu mm. New Yorkissa, Lontoossa ja Milanossa.
Toimisto halus viedä meidät tytöt tänne tapahtumaan yhdessä heidän kanssaan, mukaan liitty vaikka ketä ja muutenkin oli aivan mahtava fiilis nähdä kun koko Tokion keskusta oli niin elossa! Mekin oltiin aika elossa hehe tässä vähän kuvamateriaalia koko tapahtumasta!

Mulla oli päällä simppeliä aina toimivaa mustaa ja valkosta jota elävöitin suurella kuparin kultasella statement-korulla.
paita/Ginatricot, hame/Mango,koru/friis&company(spirits store)




Häppeninkiä oli jokapaikassa, mm. Omotesando hills nimisessä kauppakeskuksessa oli vaikka mitä muotiin liittyvää meininkiä ja mm. dj soittamassa ja mikä parasta, free drinks !

Myös kaikki liikkeet kuten mm. Prada, Chloe, Celine, Loewe, Jimmy Choo ja Michael Kors olivat järjestäneet tiloihinsa kaikenmaailman juhlintaa.







Meidän seurassa juhlisti toimistomme myös edustama Jonte Moaning joka on Japanissa(ainakin eilisen perusteella) todella suuri julkkis, häntä seuras huhhuh hitonmonen lauma ihmisiä kamerat ja Iphonet kourassa ja siinä samalla meitä tyttöjäkin haluttiin kuviin ja videointeihin mukaan, saa nähä kuinka moneen laitteeseen on nyt tallennettuna eilisiä posetuksia. Kuten tyttöjen kanssa todettiinki, that was our starmoment ;)


Kierrettiin liikkestä toiseen näyttäytymässä ja kuvattavana.









Suunnattiin vielä Svalan kanssa nälkäsinä kebabille ja afterpartyilemaan klubille hetkeksi, Viivi liittyi ystävänsä Rinacon kanssa myös seuraan, ihan mahtava ja tapahtumarikas lauantai alusta loppuun jes <3


                                                                                                       .................

Tänään heräilin rennosti siinä puolen päivän aikaan ja jumahdin koko päiväks nojatuolinpohjalle koneen äärelle internetin ihmeelliseen maailmaan. Onneksi Svala tuli koputtelemaan ovelle ja pyytämään kauppaseuraa ja päätetiin samalla mennä testaamaan lähistön keittoravintola.
Tänään oli kirjaimellisesti ylirentoilu brainless sunnuntain viettoa, ihanaaa <3


Päivän kohokohta, herkullinen hummerikeitto ja seesamiriisiä <3



Hyvä viikonloppu takana ja hymyssä suin uuteen alkavaan viikkoon joka alkaa lupaavasti kuvauksilla, tästä nyt sit kauneusunille mars!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti