sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Hey weekend, show me some action!

Perjantaina meillä alkoi päivä aikasin ja ekan klo 11.00 castingin jälkeen meillä olikin sitten 4tuntia aikaa seuraavaan... noh onneks meillä oli kekseliäs kuski joka vei meidät hieman kauemmaksi keskustasta Odaiba nimiseen Tokion osaan. Tällä alueella on myös aivan mahtava ranta mihin ei valitettavasti päästy tutustumaan kun vesisade kiusasi koko päivän. Mutttta mikäs sen parempaa kun shoppailla ostoskeskuksessa sateelta suojassa, vietettiin luppoaikamme siis Odaiban suuressa ostoskeskuksessa lounastaen ja kaupoissa kierrellen. Sieltä oli myös aivan huikeat maisemat ulos wou!




Tokion huippumuotia !


Perjantaina juhlittiin Svalan 23vee synttäreitä joten time for caaaake and champagneee ! Oltiin tyttöjen kanssa tosi hyvissä fiiliksissä ja etkojen jälkeen suunnattiin kohti Roppongia, that place never sleeps!
Siitä se hulllllu perjantai sitten alko....








.... ja loppui klo 7.00 kun kömmittiin takasin kämpille, Svala voi olla vielä ylpeenä että 23vuotiaana jaksaa reivata(pahemmin) kuin 18vuotias!


Noh, lauantaina juuri kun sain villasukat jalkaan, jugurttikipon eteen ja asetuin sängylle peiton alle katselemaan salkkareita niin Iphone piippaa Viiviltä energistä viestiä lähtemään lauantai hömpsyilemään viinilasilliselle, en oikeen tiiä miten sain mun ryytymisen voitettua ja hilpasin sitten taas Roppongin menoon ja meininkiin Viivin kanssa!


Mukaan tarttui myös ihana Ruby ja Rinaco, käytiin ostamassa pari pulloa viiniä jotka sitten korkattiin ja kilisteltiin yhdessä Rubyn luona. Kippis ja kampai, täydellistä tyttöily energiaa!


Tää Rubyn terassi... ihan huikeet maisemat kaupungin vilinään, täydellinen aamukahvitteluun ja viikonloppu viinittelyyn!



Fiilikset vaan jatko kasvamistaan niin hypättiin taksiin ja klubillehan se tie sitten meidät(mut taas) vei!



Rankat reivaukset vaatii rankat ruuat, kello läheni neljää ja mikäs sen parempi tapa lopettaa täydellinen ilta/yö kun täyttää vatsa jollain ihanalla ruuuuualla...




Kermaista katkarapu-pekoni pastaa ja mozzarella-tomaatti pastaa, tälläst kunnon comfor foodia olin kaivannukki omnam<3


jeejee sain vielä kehuja näiltä 100% japanilaisilta tytsyiltä mun syömäpuikkojen käytöstä ;) Vaikka olihan sitä spaghettikastiketta ympäri naamaa, mutta en tiputtanut palastakaan!


Kiitos ja kumarrus, oli kyllä villi ja vähän liiankin vapaa viikonloppu, nyt rytmit kohdalleen ja kohti uutta viikkoa jes!




1 kommentti: