maanantai 29. lokakuuta 2012

Weekend=offline, new week=online again !


Maanantain kunniaks fiilistelen tänne vielä mun viimeset maisemat mitkä Iphoneen räpsin perjantai aamuna Tokiosta kun matkasin bussissa kohti lentokenttää... 






Suuri ikävä jäi tota kaupunkia <3




Nyt on maisemat vaihtunu pikkasen erilaisiksi!

Hehheh Suomi oli sitte levittänyt mulle valkosen lumimaton maahan perjantaiksi, oli niin ihana astua lentokoneesta ja nuuhkasta pitkäst aikaa super raikasta ilmaa!


Koko viikonlopun jaksoi niin ihanasti paistaa aurinko, kotisuomi näytti niin kauniilta ja rauhalliselta kaiken sen suurkaupunki menon jälkeen, xoxoxoxo Suomi <3

Viikonloppu meni odotetusti ihanien ystävien ympäröimänä ja pienen partyilyn merkeissä, ruisleipää tuli mussutettua myös aika luvattoman paljon, se on vaan sellanen maku mitä tulee helposti ikävä!

ja nyt alkoi sitten eka kokonainen suomiviikko!
Back to perus rutiinit ja päivä alkoi koiran kanssa aamulenkillä, niin tavallista ja niin kotoisaa, tulee tarpeeseen <3





Puolen päivän aikaan sinkasin kohti syksyistä Helsinkiä ja menin toimistolle rupattelemaan terveiset Tokiosta. Tokio teema jatkui ja lounastin mun Tokyogirl Viivin kanssa Kampin JohtoCafessa, oli ikävä niitä Johdon superduper salaatteja, ihan ykkös paikka lounastamiseen! Oli niin hauskan outo ja sekava fiilis treffata Viivin kanssa tälläkertaa Suomi maisemissa... juoruiltavaa riitti kyllä taas yhtälailla!




Ennen toimistolle menoa otin pienen hetken itseni kanssa ja nautin rauhallisen kahvihetken trendin kera.



Syksyisen ja talvisen ilmapiirin masentamaa värimaailmaa oli mulla tänään päällä!
Back to black with my new leather jacket from Topshop and fake fur vest from H&M.






Jetlag on mulla ilmennyt sellasena ihmeellisenä lagauksena ja kello kuuden maissa alkavana tajuttomana väsymyksenä... senat on menny sakaisin helposti ja muutenkin oon selitelly välillä ihan outoja, ilmeisesti se ottaa hetken taas aikaa löytää itsensä tästä elämästä täällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti