keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Time to start count seconds

Korut, ne kruunaa aina asun ku asun! 

Itsekkin kun sovellan tätä lausetta "less is more" omassa pukeutumisessani niin varsinkin massiivisilla statement-kaulakoruilla on kiva välillä tuoda jotain särmää ja piristystä asuun. Tein tällä viikolla kolme mahtavaa korulöytöä Forever21:ista!




Tänään sain herätä niin ihanaan auringon paisteeseen! Täällä on koko alkuviikon ollu tosi kolee ja sateinen sää, ja tottakai kun eilen mulla oli kuvaukset ulkona niin oli ihan tajuton koiranilma ja tänään sitten täys kymppi... haha näinhän se aina menee!


Aamulla sinkasin energisenä käväsemään toimistolla ja sen jälkeen jäin koko päiväksi pyörimään aurinkoiseen Harajukuun.



Shopping shopping and more shopping, mikäs sen parempi tapa viettää vapaapäivää...







Anun kanssa treffattiin lounasaikaan ja lounastettiin taas crepsien ja Starbucksin merkeissä. 


Anu otti Parmankinkku salaatti crepsin ja meitsi nautiskeli kanasalaatti crepsin, tätä ruuan kuvatusta tulee kyllä Suomess ikävä!


Ja tässä päivän asua! Tänään heitin EKAA KERTAA ylle Zaran trenssin jonka ostin siis jo pari vuotta sitten Zaran alennuksista. Se oli jäänyt multa ja äitiltä työn alle kun halusin lyhentää sen pituutta, tätä Tokion reissua varten ryhdistäydyttiin ja lyhennettiin se vihdoin. Oli ihana huomata kuinka kivalta tää alennus takki lopulta päällä näytti! 










Jatkettiin lounaan voimistamina shoppailua, käppäiltiin Harajukusta Shibuyaan ja hyökättiin haukkoina kauppoihin !





Tuuuuulispäinä viiletettiin Shibuyan vilinässä !



Anun velvollisuudet kutsuivat joten jäin sitten yksikseni pyörimään Shibuyaan. Käväsin 109 nimisessä monikerroksisessa kauppakeskuksessa mikä on täynnä vaan kaikkia paikallisia merkkejä. Sen jälkeen tottakai perus kierros Bershkaa ja Forever21:nia mutta uskokaa tai älkää, en löytänyt(tai no oishan sieltä oikeesti löytynyt mutta...) yhtikäs mitään shopattavaa. Go me!






Aijai, mun lemppari välipalat, tonnikalamajoneesi leväkolmio ja soyjoy patukka <3


Ei kyllä tän niminen ravintola hirveesti meitä suomalaisia houkuttele asiakkaiksi... hehe ;)


Oukheiiii, tänään oli siis täys vapaapäivä....
no castings.....
no shootings.....
no fashionshows....
only chilling.....
KOSKA kuulkaas kaikki rakkaat, perjantaina mulla on aika sanoa Sayonara Tokiolle ja moro Suomelle!

Yllätyin itsestäni kuinka vaikeelta ja haikeelta täältä Tokiosta pois lähteminen musta tuntuu, kiinnyin tähän ilmapiiriin ja meininkiin jotenkin todella voimakkaasti. Mutta elämässä on aika mennä taas eteenpäin ja kohti uusia seikkailuja, olen niin kiitollinen Tokion tuomista muistoista ja kokemuksista :) Ne lämmittää mun mieltä vielä monta syksyistä Suomen iltaa <3

xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti