torstai 18. lokakuuta 2012

Rhythm of raindrops

Syksy on tällä viikolla saapunut virallisesti Tokioon! 

Koko alkuviikon on vaan satanut ja kylmä viima tuonu terveiset Suomesta. Kaupat ois pullollaan mitä ihanimpia neuleita ja syytäkin ois niitä tätä menoo ostaa kaappiin lisää, mutta matkalaukku näyttää ankaraa STOP-merkkiä mulle.. nyyh.

No mutta tää viikko on siis sateen lailla valunut taas vaan käsistä! Mitä mä oon castingien lomassa oikeen puuhaillu.... perus arjeksi alkaa tää meno täällä muuttua että päivän puuhat ei jää enää edes mieleen! Vapaa aikana ollaan aina Viivin ja Anun kanssa yritetty kokoontua pälättämään suomea ja purkamaan toisillemme mitä on sydämmellä. 

Tää on ollut täällä viimeaikana hauska ilmiö kun muutaman kerran kun ollaan yhdessä oltu jossain jutskailemassa niin jotkut random ihmiset on meille tullu sanomaan että "dont fight dont fight!", vaikka ollaan siis puhuttu ihan perus ilosia tyttöjuttuja:D Suomenkieli kuullostaa näiden korvaan jotenki agressiiviselta ja tappelulta! Meillä on tyttöjen tapaan aina paljon puhuttavaa ja suu käy tuhatta ja sataa niin ilmeisesti näytetään sit siltä että haukutaan toisiamme päin naamaa ja japskit ympärillä säikkyy, noh, pääasia ettei kukaan kuitenkaan ymmärrä mistä puhutaan hehheh...



Tällä viikolla on tullu hypittyä metron kyytiin monesti kun olen noita "tappelutovereita" mennyt tapaamaan ja tuliaisia metsästämään. Täydellinen Iphone kuori on kans metsästyksen kohteena, liikaa valinnan varaa tääl!!



Täällä ei portaissa jää epäselväks mistä mennä ylös ja mistä alas, tiukkaa kuria!



Sadepäivän piristys, kuppi kuumaa Starbucksin american coffeeta soijamilkillä ja tyttöpuhetta <3
Eilen mun ja Viivin seuraan liittyi myös Ruby joka tekee täällä eräälle lehdelle stylistin hommia:) Kiva vaihtaa ajatuksia jonkun syntyperäisen japanilaisen kanssa joka vielä työskentelee tavallaan samalla alalla!




Mulla oli ekaa kertaa päällä mun ihana uus niitein somistettu farkkupaita mutta sade ja harmaa masentava sää ei inspannu kuvailemaan kunnon asukuvia vaikka niin olisin halunnut :( ens kerralla sitten!


Tuliaiskaupan ulkopuolelta löyty täydellinen tuliainen kotipihalle, ninjapatsas pitämään vorot loitolla!


Sain sitten päivän päätteeks käppäillä Harajukusta kotiin kaatosateessa ilman sateenvarjoa... piti vielä urheasti kipasta kaupan kautta hakemassa vettä, maitoa ja jotain sapuskaa jääkaappiin, kaatosateessa tollanen pienikin reitin pidennys tuntuu ikuisuudelta!

Villasukat jalkaan vaan ja oloa piristi hyvän mielen elokuva(Kreikkalainen naimakauppa) ja takeaway sushit extra avocadon kera <3



Todayyy was a working dayyyyy!

Aamut tykkään alottaa rauhallisesti, salkkareita, kahvia ja aamupuuroa, paras alku tällekkin työpäivälle !







Täällä saa aina yleensä työpäivän ajaksi tälläset söpöt aamutossut jalkaan :)


Naoshi Sawayanagi show!






Näytös meni todella sujuvasti ja oli ihania mallikollegoita tekemässä päivästä vielä mukavamman. Paras fiilis on kuitenkin aina näytöksen lopuksi nähdä kuinka onnellisesti ja hymyillen itse suunnittelija taputtaa onnistuneen näytöksen jälkeen hih :)

Catwalk käppäilyjen jälkeen kirmasin kotiin, kahvit naamaan ja tiedossa oli vielä yksi casting! 



Sateista maisemaa auton ikkunasta....


Tokyo tower, sinne haluun vielä mennä turistina ihailemaan näkymiä :)


Tämäkin sadepäivä piristyi kun oltiin Anun kanssa kerrankin täysin samaa aikaa vapaita päivän velvotteista ja mentiin yhdessä dinnerille, oli runsas ja maukas illallinen juoruineen njam vatsat kiittää! Kruunattiin herkkuperseinä pääruoka vielä starbucksissa cappuccinoilla ja suklaakarkeilla hehehe... Ollaan molemmat aina Iphone kourassa kuvailemassa kaikkea mitä ympärillä nähään mutta tälläkertaa molemmat oli niin keskittyneitä ruuan ihanuuteen ja kuulumisten vaihtoon että naurettiinkin dinnerin lopuks et tais olla eka kerta kun unohtu ottaa kuvat ruuasta! Välillä näinkin, onpaha syy mennä syömään samat herkut uudestaan että saa sitten kuvatkin otettua (;


2 kommenttia:

  1. Mitä vaatekauppoja Milanossa oli? Siis sellasia mitä Suomessa ei oo :) oliko vaatteet yleisesti halvempia kuin Suomessa?

    VastaaPoista
  2. Moikka!
    Hmmm no sieltä löytyy ainakin Bershka, Stradivarius, pull&bear, Tally Weijl, OVS, Massimo Dutti ja American Apparel mitä ei meiltä Suomesta löydy :) ja sitten tottakai perus Zarat ja HM:t, Zara oli mielestäni paljon parempi ja ehkä hieman edullisempi kuin Suomessa. Muuten hintataso oli aika samanlainen kuin Suomessa. Itse rakastin kaikkia pieniä putiikkeja ja vintagekauppoja mitä löytyy hieman syrjemmältä, niistä tekee parhaimmat löydöt :) Kenkäkauppoja löytyy myös ihan pilvin pimein! Ne oli useimmat vielä tosi edullisia. Kaikkea ihanaahan sieltä muodin mekasta tosiaan löytyy heh !:)

    VastaaPoista