torstai 4. lokakuuta 2012

Makua elämään!

Aamulla hilpasin kahekstoista Harajukuun lounaalle Anun kanssa, päälle puin mun uuden Topshopin hameen mikä oli love at the first sight! Tuli vaan vähä yllätyksenä kun ulkona olikin sellaset +28 ja mä olin ihan syksykuteissa.... oon vaan niin vaihtanut jo syksyvaihteelle ja inspiroitunu kaikest syksymuodist!






Siellä sitten ryhdyttiin metsästämään täydellistä lounaspaikkaa kaiken sen tarjonnan keskeltä!



hyi noi puput oli oikeesti tosi pelottavii hrrr !







Meidän nälkä johdatti meidät tälläsen ihan random underground ruokapaikan luokse... siinä sitten tutkailtiin ruokalistaa ja mietittiin että ollakko villi vai eikö olla....


oltiin sitte kuitenkin ja astuttiin sisään(alas maan alle) tähän paikkaan lounastamaan. Tokiossa on tosi paljon ravintoloita tällain maan alla ja ne antaa ainakin mulle sellasen ensivaikutelman että ehhehehe en kyllä uskalla tonne mennä mitään syömään mutta kuten tänäänkin, bongattiin ihan huippuhyvä rafla voittamalla suomalaiset skeptiset asenteemme (;




Otettiin molemmat lounaslistalta posssssua ! Saatiin myös munakoisoa ja misokeittoa kyytipojiksi :)



Oli tosi ihanaa alottaa päivä rennoissa merkeissä hyvällä ruualla ja hyvällä seuralla!
Lounastelujen jälkeen sinkastiin molemmat omien toimistojemme luokse, mulla oli lauantain näytöstä varten fitting eli näytösvaatteiden sovitus ja sen jälkeen vielä muutama casting :) 

Haha päivä tuli myös lopetettua rennoissa merkeissä hyvällä ruualla ja hyvällä seuralla. Päätettiin Svalan kanssa testata taas jokin uusi ruokapaikka tästä lähistöltä ja löydettiin ihan täydellinen paikka meitä varten! Tykätään molemmat tilata paljon eri ruokia ja maistella vähän jokaisesta jotakin, joten sillä teemalla mentiin!



Voi apua sitä valitsemisen vaikeutta tosta tarjonnasta...! Ton paikan ruokalistoissa riitti kyllä haastetta...



Tälläsiin sitten päädyttiin!
vasemmalta lähtien, naudan lihaa, perunaa, kanaa ja paprikaa, kaikilla mausteilla ja härpäkkeillä. Annokset olivat kätevän pieniä niin oli ihanaa ottaa montaa eri vaihtoehtoa! Lopuksi todettiin että onnistuttiin aika mucho buenosti löytämään meille ne oikeat annokset siitä ruokalistahelvetistä.



Meidän sieniannos yllätti meidät tulemalla tälläsen pienen grillin kera! heh oli se oli hauska tapa lopettaa meidän dinner :)


mmmm sienet on vaan niin mun lemppareita <3


Että sellasta ruuuuan ilostuttamaa päivää vietin tänään, paaaljon uusia makuja!

hihhihii tähän loppuun söpöö kuvamateriaalia kun bongattiin eilen Anun kanssa "koirien kampaamo" ja sen yksi tyytyväinen asiakas heti ikkunassa meitä tervehtimässä, aaaws niin söpö näky :):)!



1 kommentti:

  1. Nice blog! Would you mind following each other via bloglovin? :)

    /Malin @ http://fashionfied.tk

    VastaaPoista